StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль відмовилася від усіх російськомовних пісень

23 лютого 2023, 15:35
Співачка, яка ніколи не виступала в Росії після 2014 року, зробила важливу заяву.
Тіна Кароль
Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль, яка ще з 2014 року жодного разу не скомпрометувала себе виступами в Росії, позиціями "і вашим, і нашим", а також отриманням різноманітних російських пісень, зробила важливу заяву.

І ось зараз, під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, співачка залишилася вірна собі і на концерті в США повідомила, що більше не виконуватиме пісні російською мовою. Відповідне відео з'явилося на сторінці її офіційного фан-клубу в Instagram.

"Я відмовилася від усіх своїх пісень, які були російською мовою. Правда. З початку війни вони жодного разу не звучали від мене. Пряма Заява", - заявила співачка.

Нагадаємо, раніше відома українська поп-співачка Тіна Кароль дуже відреагувала на смерть легендарного українського поета і автора тексту шедевра української естради "Два кольори" Дмитра Павличка. Виконавиця опублікувала відповідний пост в Instagram-stories.

"Це було честю співати цю пісню з вашого дозволу. Вічна пам'ять. Ця пісня об'єднує українців від першого акорду, і це наш гімн", — зазначила Кароль.

Крім того, Тіна Кароль побувала на 73-му Берлінському кінофестивалі (Берлінале), де прийшла на прем'єру документального фільму оскароносного актора/режисера Шона Пенна і Аарона Кауфмана про війну Росії проти України під назвою Superpower ("Суперсила"). Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Пісня Кароль Kolomyika стала саундтреком до фільму. Кінокартину в залі Берлінале-2023, де зібралося понад дві тисячі людей, зустріли тривалими гучними оваціями. Зокрема, її прийшли подивитися виконавчий директор кінофестивалю Маріетт Ріссенбік, німецький актор і активіст Клеменс Шик.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти