StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тепер в історії": Еліна Світоліна перенесла операцію

18 вересня 2024, 13:29
280
Зіркова тенісистка змушена поставити на паузу свою блискучу кар'єру.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна новини - Еліна Світоліна опинилася в лікарні через стару проблему / колаж: Главред, фото: instagram.com/elisvitolina

Зірка українського тенісу та олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна оголосила про дострокове завершення тенісного сезону-2024. Причиною тому стала операція на нозі, яку спортсменка нещодавно перенесла.

У своєму блозі в Instagram вона розповіла, що хірургічне втручання було запланованим. Світоліна вирішила нарешті побороти стару травму, яка заважала їй виступати на корті та приносила дискомфорт у повсякденному житті.

"На жаль, мій сезон 2024 року тепер в історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагалася впоратися протягом усього цього року. Це та сама проблема, яка закінчила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. Справлятися з нею стало складніше, і вона дедалі більше впливає на мене, причому не тільки на теніс і тренування, а й на повсякденне життя", - пише тенісистка.

відео дня

Також вона опублікувала серію кадрів з лікарні і висловила твердий намір повернутися на корт уже до 2025 року. "Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб повернутися на корт і виступати на найвищому рівні", - заспокоїла шанувальників Еліна Світоліна.

Еліна Світоліна з чоловіком
Еліна Світоліна новини - Еліна Світоліна опинилася в лікарні через стару проблему / колаж: Главред, фото: instagram.com/elisvitolina

Хто така Еліна Світоліна?

Еліна Світоліна - українська тенісистка; бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 у Токіо в одиночному розряді; переможниця 19 турнірів WTA (з них 17 в одиночному розряді); переможниця одного Підсумкового турніру в одиночному розряді (Фінал туру WTA-2018); колишня третя ракетка світу в одиночному розряді, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя висловився про повернення Олега Винника. Він не поділяє думку більшості колег, які оголосили втікачу-артисту бойкот.

Також український співак і музичний продюсер Потап висміяв українців, які виїхали за кордон під час війни - він записав пародію на жарт відомих гумористів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти