Танці з зірками 2020 - дивитися онлайн 10 випуск повністю

2 листопада 2020, 08:30оновлено 13 листопада 2020, 14:16
Десятий випуск 4 сезону Танці з зірками 2020 вийшов 1 листопада на 1+1. Учасники знову позбудуться однієї пари в цьому випуску. Що було у 10 випуску Танці з зірками 2020 - читайте Главред.
Танці з зірками 2020-що було в 10 випуску
Танці з зірками 2020 - що було в 10 випуску / 1+1

Новий 10 випуск 4 сезону Танці з зірками 2020 вийшов 1 листопада і присвячений Хеллоуїну. Учасники за тиждень повинні були приготувати нові танці, і розкрити свої таланти в тематиці "найстрашнішого свята року". Творці шоу в новому сезоні з кожним тижнем радують глядачів все новими сюрпризами, яких не було раніше.

Суддями на Танці з зірками 2020 стали Влад Яма, Катерина Кухар і Григорій Чапкіс. Юрій Горбунов і Тіна Кароль традиційно стали ведучими проекту.

Четвертим суддею Танців з зірками 2020 стала співачка, народна артистка України та переможниця першого оновленого сезону Танців з зірками Наталія Могилевська.

Телеведучі Сніданку з 1+1 вчотирьох прийшли, щоб зустрічати учасників на балконі. Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін будуть разом з учасниками будуть слухати оцінки суддів.читайте такожТанці з зірками 2020 10 випуск: хто покинув шоу 1 листопада

Учасники в 10 випуску Танців з зірками міняються парами. Учасники не тільки станцюють з новими партнерами, а й перетворяться в загадкові образи, а паркет проекту перетвориться в містичний готель, в якому і будуть розгортатися всі події. Розповідаємо, з ким саме танцюватимуть зірки

Сергій Танчинець вразив глядачів квікстепом разом з Аделіною Делі в образах божевільних клоунів.

Танці з зірками 2020 8 випуск дивитися Сергій Танчинец та Аделіна Делі - Квікстеп

Санта Дімопулос цієї неділі танцює з партнером Надії Мейхер Кирилом Васюком. Учасники на паркеті переберуть на себе образи покоївки і швейцара і станцюють фрістайл.

Танці з зірками 2020 8 випуск дивитися Санта Дімопулос та Кирило Васюк - Фрістайл

Юлія Саніна танцюватиме з Іллею Падзіною ф'южн в образах Ангела і Демона.

Танці з зірками 2020 8 випуск дивитися Юлія Саніна та Ілля Падзіна - ф'южн

Надія Мейхер, у свою чергу, вийде на паркет з Максом Леоновим. Пара приміряє на себе образи містера і місіс Дракули і буде танцювати Віденський вальс.

Танці з зірками 2020 8 випуск дивитися Надія Мейхер та Макс Леонов - Віденський вальс

Холостяк Сергій Мельник цієї неділі вийде на паркет з Яною Цибульською. Пара перетвориться на вампірів і буде танцювати пристрасне танго.

Танці з зірками 2020 8 випуск дивитися Сергій Мельник та Яна Цибульська - Танго

Ольга Фреймут спробує підкорити фокстрот з Дмитром Дікусаром, який минулого ефіру повернувся на проект, щоб тимчасово замінити Дмитра Жука. Телеведуча перетвориться на паркеті на відьму, яка знімає номер зі своїм кавалером в "містичному готелі Танців з зірками".

Танці з зірками 2020 8 випуск дивитися Ольга Фреймут та Дмитро Дікусар - Фокстрот

Після виступів Наталія Могилевська виконає попурі пісень і Покохала, а учасник Голос країни 2019 Khayat представить свою пісню на ТБ.

Танці з зірками 2020 10 випуск дивитися повне відео 01-11-2020:

Початок прямого ефіру о 21:00 1 листопада на 1+1. Всі випуски Танців з зірками виходять по неділях на 1 + 1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти