StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Там всім потрібна психологічна допомога": актриса "Сватів" підтримала вбивства українців

25 липня 2022, 10:27
Корольова вважає, що бажання захистити свою країну є психологічним розладом, який потрібно лікувати за допомогою фахівця.
Королева і білий
Королева і білий / Кадр з серіалу "Свати"

Актриса українського телесеріалу "Свати" Інна Корольова, яка зіграла маму Жені Коволєвої (Анна Кошмал) заявила, що всім українцям, які виступають проти війни і вбивства Росією мирних громадян, потрібна психологічна допомога.

Як повідомляє "Експрес-газета", Корольова зазначила, що українська актриса Анна Кошмал, яка активно підтримує Україну і виступає проти війни, "не пам'ятає добра". Нібито одного разу любитель Путіна, актор Федір Добронравов врятував актрисі життя. За її словами, він здійснив героїчний подвиг, адже ніс актрису до лікарні на руках. І він не заслужив "агресії і чорної невдячності".

"Не можна так кидатися ... це неприємно. Ой, хлопців, там всім потрібна психологічна допомога, це висловлювання не тільки з її боку, вони вже настільки часті, що не сприймається всерйоз. Не можеш зрозуміти-це агонія у людини або занепад сил", - розсудила другосортна зірка "Сватів".

відео дня

читайте такожАнна Кошмал після новини про госпіталізацію показала ідеальну фігуру в ніжній квітковій сукні

Інна Корольова запропонувала звернутися українській актрисі за психологічною допомогою. Адже, вона мабуть вважає, що захищати свою країну одно ментальному розладу.

Нагадаємо, раніше Анна Кошмал похвалилася літнім чином. Артистка не упускає жодної можливості насолодитися теплими сонячними променями.

На своїй сторінці в Instagram вона показала, як відпочиває в дорогоцінні хвилини тиші без повітряних тривог. Кошмал вийшла на прогулянку в білому короткому платтячку в червоних кольорах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти