StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сядеш ззаду: Кейт Мідлтон робить все, щоб не допустити Меган Маркл на коронацію Чарльза

15 квітня 2023, 16:55
Кейт Мідлтон дуже агресивно налаштована проти неугодної Меган Маркл і багато королівських експертів її в цьому підтримують.
Меган Маркл, Кейт Міддлтон
Меган Маркл, Кейт Міддлтон / royal.uk, instagram.com/sussexroyal

Королівський експерт стверджує, що Кейт Міддлтон зробить все, щоб неугодна двору Меган Маркл, не була присутня на коронації короля Чарльза.

"Ми всі повинні бути вдячні за те, що Кейт, врешті-решт, я думаю, завадить Меган приїхати і за її словами, що вона "ні за яких обставин не допустить її туди", - сказав колишній журналіст Бі-бі-сі тому Бауер, якого цитує Page Six.

Бауер стверджує, що принцеса Уельська також попередила Маркл: "якщо вона [Меган] прийде, їй доведеться сісти ззаду".

Букінгемський палац підтвердив у середу, що принц Гаррі буде присутній на коронації свого батька в травні, але Меган Маркл залишиться в Каліфорнії зі своїми дітьми, принцесою Лілібет і принцом Арчі, чий 4-й день народження припадає на день проведення заходу.

Видання ексклюзивно повідомило, що 41-річна Маркл вважає, що присутність на церемонії була б "неможливою", оскільки відносини між нею і Королівською сім'єю залишаються крижаними.

"Вони повинні були прийняти рішення, яке здавалося справжнім, особливо після всього, що було сказано, і всього, що сталося", — сказав інсайдер, знайомий з родиною, Page Six.

Бауер назвав рішення 38-річного принца, прийняте після тривалих переговорів, "потворним компромісом".

"Присутність Гаррі є конституційно важливою", - пояснив автор "Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами". "Зрештою, не дай Бог, що-небудь трапиться з принцом Вільямом і його дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї, і всі вони помруть — у нас буде король Гаррі на троні після Чарльза, так що він повинен бути там", - додав він.

Бауер також пояснив, чому принц Гаррі, швидше за все, не з'явиться з іншими членами королівської сім'ї на балконі Букінгемського палацу після коронації.

"Якщо він дозволить Гаррі вийти на балкон, де вже буде принц Ендрю, то це буде поганим початком правління для короля Чарльза. Два принца-ренегата перед публікою - не допустимо", - заявив Королівський експерт.

Нагадаємо, раніше міграційні служби США зацікавилися зізнанням принца Гаррі щодо вживання заборонених речовин. Так, влада намагається домогтися відповіді про те, чи визнав він своє вживання наркотиків перед еміграцією до Каліфорнії з Меган Маркл у 2020 році.

Раніше стало відомо про те, що Гаррі і Меган нібито спровокували Чарльза вигнати їх з котеджу. За словами Королівського експерта, "Гаррі і Меган спровокували короля Чарльза і всьому виною "ганебна книга Гаррі та інтерв'ю, які він дав". "Я маю на увазі, чого він очікував? - продовжив автор "Помста: Меган, Гаррі і війна між Віндзорами". "Гаррі хотів, щоб королівська сім'я стала на коліна і благала про прощення, і він повністю перетнув весь спектр, він знаходиться в божевільній пустелі божевільної жертви", - вважає експерт.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти