StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Світлана Лобода в зухвалих образах знялася для обкладинки закордонного глянцю

27 лютого 2024, 15:15оновлено 27 лютого, 20:23
331
Loboda зважилася на незвичайний експеримент із зовнішністю, в якому їй довелося балансувати між звичними луками і строгістю.
Світлана Лобода
Світлана Лобода в L'officiel Baltic - Loboda з'явилася на обкладинці глянцю / колаж: Главред, фото: прес-служба LOBODA

Українська співачка Світлана Лобода (Loboda) після завершення кар'єри в рф у зв'язку з війною в Україні, відроджує кар'єру на батьківщині, а також розширює свою фан-базу в Прибалтиці. Наприклад, нещодавно артистка з'явилася відразу на трьох обкладинках весняних випусків міжнародного глянцю L'officiel Baltic. Одна версія вийде в Естонії, ще дві - в Латвії.

Як головна героїня випуску, Loboda анонсувала вихід англомовної версії українського синглу "MENTOR", а також заінтригувала шанувальників підготовкою до масштабного шоу, присвяченого 20-річчю співачки на великій сцені. Про це повідомила Главреду прес-служба співачки.

Не оминула увагою Лобода і свою громадську діяльність - благодійні ініціативи, які вона здійснює в Україні. Говорила також про особисте - кохання, материнство і роль жінки в сучасному суспільстві.

відео дня

Важливою частиною сценічного образу Світлани Лободи завжди була підкреслена сексуальність і яскрава жіночність. Фотосесія для L'officiel Baltic залишила цю концепцію, як канву, на яку широкими мазками нанесла образ нової Loboda - тендітної, задумливої і чуттєвої.

Світлана Лобода
Світлана Лобода в L'officiel Baltic - Loboda з'явилася на обкладинці глянцю / колаж: Главред, фото: прес-служба LOBODA

Хто така Світлана Лобода?

Світлана Лобода - українська співачка, автор пісень. Заслужена артистка України (2013). У 2004 році 3 місяці була частиною популярного дівочог поп-гурту ВІА Гра. У 2009 році представляла Україну на Євробаченні з піснею "Be My Valentine (Anti-crisis Girl)" (12-е місце). З 2010 року виступає під псевдонімом LOBODA. Найпопулярніші пісні Світлани Лободи - "Твои глаза", "Случайная", "К черту любовь", "Родной" та ін.

Раніше українська фешн-зірка, модель і незмінна ведуча реаліті-шоу "Топмодель по-українськи" Алла Костромічова відверто розповіла, чи повернеться в Україну. Зараз разом з чоловіком і двома дітьми вона живе в Пуерто-Ріко.

Також Тамерлан з дуету TamerlanAlena висловився про жіночу мобілізацію - про жінок на фронті, необхідність примусової мобілізації та важливість міцного тилу для тих, хто на "нулі".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти