Супер топ модель по-українськи 2020: дивитися 2 випуск 23 жовтня

23 жовтня 2020, 19:05оновлено 9 листопада 2020, 18:09
Другий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 вийшов 23 жовтня. Які випробування пройшли учасниці - читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-українськи 2020
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон : 2 випуск онлайн / Новий канал

Новий 2 випуск 4 сезону Супер топ-моделі по-українськи 2020 виходить о 19-00 23 жовтня на Новому каналі. Експерти влаштували новий випробування з найзнаменитішими зірками, і серед 14 учасниць відразу з'являться дівчата, які самі згодні піти з шоу.

У 4 сезоні Супер топ-модель по-українськи 2020 експерти присвятили шоу відстоюванню дівчат своїх гасел, які вони як моделі понесуть у світ, і будуть відстоювати.

У другому випуску для випробування супер топ-моделелей експерти покликали Сергій Бабкіна і Євгенія Кота.

У першому завданні від Соні Плакидюк моделі будуть виправляти помилки минулого. Дівчат чекає фотосесія, яка свого часу виявилася не по зубах кожної з них. Також під час цього випробування кожна учасниця зможе подивитися на помилки своїх суперниць і зробити певні висновки. Соні Плакидюк допомагатиме суперексперт тижня Сергій Бабкін.читайте такожСупер топ-модель по-українськи 2020: всі учасниці сезону

Майже всіх моделей доведуть до сліз цим випробуванням - а чи зможуть вони його пережити з гідністю, і хто захоче піти "прямо зараз" - те ще питання. Але на шоу залишилося всього 14 дівчат - тільки за перший раз "вилетіли" шестеро.

Друге випробування було-дефіле в незвичній для моделей обстановці. Це виявилося сюрпризом як для дівчат, так і для глядачів.

Третє - зйомка live-фото в сексуальній нижній білизні. Партнер-відомий хореограф Женя Кот, з експертів - Соня Плакидюк. Хороша підтримка, з якою і модель, і танцюрист впоралися на ура. Здавалося б, все пройшло ідеально. Але вже на випробуванні підвів погляд Саші Литвин, в якому читався страх.

Супер топ-модель по-українськи 2020
Супер топ-модель по-українськи 2020 Сергій Бабкін і Соня Плакидюк / Новий канал

"Після проекту, коли я пішла за крок до фіналу, перестала в себе вірити. Морально ця ситуація мене просто знищила. Якийсь час була в депресії: прокидалася і не розуміла, навіщо прокидаюся, — зізналася учасниця модельного реаліті Нового каналу. - Складно було себе прийняти, але зараз я собою пишаюся. Знаю, що красива і гідна. Але досі борюся зі страхом невдачі, і моя помилка полягає якраз в тому, що свої переживання я часто приношу на майданчик".

Ця історія зачепила за живе експерта реаліті, fashion-фотографа Соню Плакидюк. Та так, що та розплакалася прямо під час зйомки, тому як їй це до болю знайоме.читайте такожСупер топ модель по-українськи 2020: дивитися онлайн 1 випуск 16 жовтня

"Я знаю, про що говорить Саша. Тому що це траплялося зі мною не раз і не два. Ти начебто гониш від себе позицію жертви і робиш все бездоганно, але факт, що пережив цю мить невдачі, не відпускає тебе", — зізналася Соня.

Супер фешн-фотограф розповіла, що справляється з цим своєю уявою - начебто вже все пройшло.

"Ось коли вона сталася, втрачати вже нічого, а, значить, більше не страшно", - сказала вона.

Але як це вплине на оцінку роботи учасниць ВТМПУ?

Супер топ-модель по-українськи 2 випуск 4 сезон дивитися промо 23-10-2020:

Нові випуски Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять щотижня о 19: 00 на Новому каналі. Дивитися Онлайн Супер топ-модель по-українськи на ютуб і на Телепортале. Дивитися і читати огляд новий випусків ви також можете на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти