StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Суд чи не суд: чим закінчився сексистський скандал з Іво Бобулом і Еммою Антонюк

10 листопада 2023, 10:10
Після гучної тиради про хороших дівчат і меркантильних жінок Бобул звинуватив Антонюк в наклепі та хайпі.
Емма Антонюк, Іво Бобул
Скандал з Іво Бобулом - чим закінчилися погрози Антонюк судом / колаж: Главред, фото: instagram.com/emmocean, facebook.com/ivo.bobul.94

Співак і Народний артист України Іво Бобул погрожував подати в суд на українську журналістку і блогера Емму Антонюк після того, як вона опублікувала інтерв'ю з ним нібито без його згоди.

Під час зйомок між Бобулом і Антонюк виник конфлікт: артист висловив обурливі погляди на сучасну жінку, через що журналістка запитала його, чи є він сексистом. Питання не припало співакові до смаку, і він зі скандалом покинув студію.

Антонюк опублікувала інтерв'ю, після чого отримала звинувачення від Бобула, мовляв вона не мала права ділитися цим матеріалом і спеціально виводила співака на слизькі теми, щоб хайпанути.

відео дня

З моменту погроз Іво Бобула пройшло більше півроку, але новин про те, як вирішилася конфліктна ситуація між ним та журналісткою, так і не з'явилося. Втім виявилося, що й говорити особливо нема про що. Про це розповіла сама Емма Антонюк в інтерв'ю для YouTube-каналу "Ґрунт".

Вона зазначила, що далі погроз поки не зайшло, проте вона не виключає, що судовий позов від Іво Бобула буде. До такої ймовірності журналістка ставиться з максимально спокійно і навіть з гумором. "Це була брехня про суд. Хіба, може, ще подасть. Там уже і Арестович нам судом погрожував. У нас скільки обіцянок подати до суду. Я все чекаю, хто та людина, яка буде не тільки про це [розповідати - неценз.], - каже Антонюк.

Нагадаємо, навколо українського співака Іво Бобула спалахнув скандал через сексизм. Співак розмірковував над тим, що повинна і не повинна робити "хороша дівчина", назвав всіх жінок продажними і зі скандалом втік з інтерв'ю, яке у нього брала журналістка Емма Антонюк.

Потім з'явилося нібито вибачення Бобула за свою поведінку. Однак відразу після цього у співака заявили, що він не просив вибачення - просто його сторінку в соцмережах хтось зламав і написав пост від його імені. А співак, мовляв, не бачить за собою провини за сказане.

Інші новини про Іво Бобула:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти