StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ступка розповів, як його кинула Логунова

5 травня 2022, 00:03оновлено 5 травня 2022, 07:53
1385
Ступка нібито чогось не міг дати Логунової.
Логунова, Ступка
Логунова, Ступка / https://www.instagram.com/polinalogunova/?hl=ru

Український актор Дмитро Ступка, який перебуває в процесі розлучення з блогером і стилісткою Поліною Логуновою, поділився одкровеннями про їх розставання. За його словами, ініціатором розірвання шлюбу стала екс-дружина.

Як розповів артист, Логунова просто пішла з його життя, знайшовши собі американця. При цьому Ступка не тримає на колишню дружину зла, так як вважає, що це її повноправний вибір, пише "Оглядач".

читайте такожДмитро Ступка розповів, навіщо йому шлюб з Поліною Логуновою

відео дня

"Поліна просто пішла, знайшла собі американця. Але я не тримаю на неї зла. Це її життя і її вибір. Ми нормально спілкуємося і дружимо. Вона Зараз в Америці, в Каліфорнії. Живе з дитиною біля Сан-Дієго. У них все добре", - сказав актор.

Також він додав, що Логунова познайомилася зі своєю новою любов'ю і сказала: "Діма, я тебе більше не люблю". За словами Ступки, це сталося під Новий рік, коли у них ще все було добре в подружньому житті. Пара розлучилася 31 Грудня і з тих пір живе окремо.

"Ми не разом вже чотири місяці. У Поліни є новий чоловік, з яким вони планують весілля, І Бог їм на допомогу. Я нічого не маю проти. Вона чогось хоче, того, чого я не можу дати зараз, а та людина може. Поліні так комфортніше. У мене нічого не єкает в серці. Там були такі обставини, що все відрізало в момент. Ніяких колишніх почуттів не залишилося", - поділився колишній чоловік Логунової.

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка пояснив, чому він не воює в Україні, а перебуває закордоном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти