StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва показала перший відвертий лук з початку повномасштабної війни

2 січня 2023, 13:46
Дружина Костянтина Меладзе посвітила соковитим бюстом в мікротопі.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва показала груди і прес у вбранні від українського бренду / instagram.com/ververa

Українська співачка, колишня учасниця дівочого поп-гурту ВІА Гра, Віра Брежнєва, як і багато людей по всьому світу, на початку нового року підводить підсумки минулого.

На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася висновками, які їй приніс 2022 рік. "Минулий рік був справжнім випробуванням. Випробуванням всередині і зовні. Рік істини, сили, волі, честі та гідності. Рік прояву людяності. Чи таким ми його загадували? Звичайно, ні. Але мені було за що йому дякувати", - пише артистка.

В очах шанувальників головним висновком про саму Брежнєву став той факт, що співачка не стала торгувати своєю совістю в РФ, і з початком повномасштабної війни в Україні відмовилася від будь-яких зв'язків з країною-агресором, а свій вільний час присвятила благодійній діяльності на користь українців.

відео дня

За роботою на благо країні, в якій кожен громадянин по-своєму перетворився на захисника Свободи України та/або волонтера, артистка, здавалося б, геть забула, що раніше носила титули найкрасивішої та найспокусливішої у вітчизняному шоу-бізнесі.

Але в святкову новорічну ніч Брежнєва вирішила нагадати собі про це сама: для зустрічі 2023 року вона вибрала пікантне вбрання від українського бренду - піджак оверсайз і спідниця в підлогу сіро-блакитного кольору, та чорний мікротоп, який відкривав рельєфний прес співачки і спокусливу улоговинку її пишних грудей.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва показала груди і прес у вбранні від українського бренду / instagram.com/ververa

Раніше іспанська акторка, муза Педро Альмодовара, 48-річна Пенелопа Крус знялася з оголеними грудьми і в грайливих трусиках для обкладинки популярного глянцю.

Також напівроздягнена акторка Ксенія Мішина похвалилася пружними формами у ванній кімнаті - рельєфний прес, міцні груди і сильні стегна вона одягла в білизну спортивного крою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти