StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо, де жила Пугачова по приїзду в Москву

18 травня 2023, 10:43
Алла Пугачова більше не може зупинятися в своєму будинку.
Алла Пугачова приїхала на похорон Юдашкіна
Алла Пугачова приїхала на похорон Юдашкіна / Колаж:Главред, Фото Комсомольська правда

Російська співачка Алла Пугачова, яка не підтримала диктатора Путіна і його військове вторгнення в Україну, під час свого приїзду в Москву не ночувала в своєму будинку.

Як повідомляє російське ЗМІ CTNEws, співачка зупинилася в будинку покійного модельєра Валентина Юдашкіна. Продюсер Сергій Палацов заявив, що Алла Борисівна під час свого московського візиту жила у сім'ї Юдашкіних.

"У мене також є інформація, що в Росії вона (Пугачова) перебувала два-три дні і жила у сім'ї Юдашкіних, а не в селі Грязь. Можливо, все-таки угода з продажу будинку відбулася або знаходиться в завершальній стадії", - сказав він.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Пугачова продала свій замок в селищі Грязь. Покупцем став якийсь шоумен, який довгий час торгувався зі співачкою. Повідомляється, що він планує зробити крематорій і бюро з організації похорону з дому Пугачової і Галкіна.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти