StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сердючка міцно послала пропагандистів та показала, що ховає під спідницею

7 серпня 2023, 11:19
Навіть мама здивувалася, коли Вєрка Сердючка пустилася в дикий танок, високо задираючи ноги.
Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка показала дулю пропагандистам і задерла спідницю / колаж: Главред, фото: instagram.com/serduchka_band

Андрій Данилко, як і його сценічне альтер-его Вєрка Сердючка, висловлюють чітку проукраїнську позицію. Запальна артистка зараз зі своїм гуртом гастролює по всьому світу, щоб нагадати, що рф - агресор, а війна триває.

Ще до війни Вєрка, незважаючи на всенародну любов не тільки в Україні, а й далеко за її межами, стала муляти око уряду країни-окупанта. Зараз через пропагандистів там про Сердючку розпускають усілякі плітки.

Одну з них співачка спростувала з властивим їй іскрометним гумором і запалом. На сторінці свого гурту в Instagram Сердючка, поки мама поправляла їй спідницю, повідомила, що заплановані концерти відбудуться всупереч чуткам.

відео дня

"Шановні шанувальники нашого таланту! Російські пропага**они кажуть, що ми не приїдемо в Америку в тур. [Фіг - неценз.] вам, [блін - неценз.]! Приїдемо! Танцювать будемо! Ой не буду горювати, буду танцювати!" - заявила артистка, показала своїм кривдникам дулю, і пустилася в танок. Танцювала Вєрка, високо задираючи спідницю, так, що було видно нижню частину сорочки, і стрункі ніжки, затягнуті в білі колготки.

Дивіться відео завзятого звернення Вєрки Сердючки до шанувальників:

Раніше Данилко вирішив силою омолодити свою "маму" - колегу і давню подругу Інну Білоконь. Артист показав кумедні знімки радикальних заходів підтримки краси.

Також здивував шанувальників Андрій Данилко відвертою розповіддю свою про любов і метеликів у животі. Правда, музикант натякнув, що зараз все ж не перебуває у відносинах.

Інші новини про Вєрку Сердючку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти