StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стало відомо, чого найбільше боялася королева Єлизавета перед смертю

22 грудня 2023, 15:27
2337
Принцеса Анна була дуже близька з королевою Великобританії.
Принцеса Анна, королева Єлизавета II
Принцеса Анна розповіла про страхи королеви Єлизавети II / instagram.com/theroyalfamily

Королева Єлизавета турбувалася, що буде складно організувати її похорон, якщо вона помре в Балморалі.

Про це розповіла принцеса Анна, яку цитує британський таблоїд The Daily Mail.

"Але її сім'я переконала її, що вона повинна робити те, що вважає правильним, згідно з документальним фільмом про перший рік правління короля Чарльза на посаді монарха, який буде показаний незабаром", - пише видання.

відео дня

У кінострічці представлені небачені закулісні кадри і ексклюзивні інтерв'ю з ключовими чиновниками, сім'ями і старшими членами королівської сім'ї.

У зворушливому уривку Анна розповідає про смерть матері та те, що вона відчула, побачивши, як Корона Імператорської держави Востаннє знімається з труни королеви в каплиці Святого Георгія у Віндзорі. "Я досить дивно відчула полегшення – ось і все, скінчено", - сказала вона. "Ця відповідальність Закінчилася", - додає вона.

Принцеса Анна, яка залишалася надзвичайно близькою до покійної королеви протягом усього життя, також сказала: "Я думаю, був момент, коли вона відчула, що було б важче, якби вона померла в Балморалі. Думаю, ми намагалися переконати її, що це не повинно бути частиною процесу прийняття рішень".

Багато хто вважав доречним, що королева померла в Балморалі, тому що вона дуже любила шотландське нагір'я.

Незадовго до її смерті у вересні минулого року її відвідав доктор Ян Гріншилдс, модератор Генеральної Асамблеї шотландської церкви, який згодом сказав, що вона говорила про те, як "приносило їй багато спокою і задоволення бути в Балморалі.

Принцеса розповіла, що те, що вона була поруч з королевою, коли та померла, було "чистою щасливою випадковістю". Вона пояснила, що зупинилася в замку Балморал лише на зворотному шляху на південь, провівши кілька днів на західному узбережжі Шотландії.

Раніше Королівський експерт викрив Кейт Мідлтон в жорсткості - Валентин Лоу висловив своє переконання в тому, що її публічний образ навмисно пом'якшують, а в побуті майбутня королева "сталева".

Також, після коронації Чарльза III, Королівський експерт Даніела Ельзер висловила думку про те, за що Чарльз III зненавидить Кейт Міддлтон, яка набирає вплив при дворі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти