StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Спланована провокація": путіністка Кудрявцева вийшла в ефір пропагандистського ТБ в кольорах прапора України

28 вересня 2023, 10:04
Телеведуча-путіністка Лера Кудрявцева раптово через вбрання отримала кілька "цебер бруду" від росіян за свій жовто-синій наряд.
Кудрявцева
Кудрявцева в цей раз явно не вгадала з нарядом / колаж Главред, скріншоти з відео

Скандальна російська телеведуча і пропагандистка Лера Кудрявцева, яка активно підтримує війну, яку диктатор Путін розв'язав проти України, потрапила в конфузну ситуацію. Для свого ефіру на пропагандистському каналі НТВ вона вибрала синьо-жовтий образ (тобто в кольорах українського прапора).

Природно, громадяни країни-агресора РФ переконані, що Кудрявцева влаштувала провокацію і почали крити її на чому світ стоїть.

"Обговоренню і осуду піддався зовнішній вигляд ведучої, вырядившейся в кольори українського прапора. Жовта сукня і біжутерія соковитого блакитного кольору привели народ в стан шоку. Залишається лише сподіватися, що те, що трапилося - це просто випадковість, а не ретельно спланована блондинкою провокація", ‒ пропагандистські росЗМІ, природно, не упустили можливість познущатися над Кудрявцевою.

Кудрявцева

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Таїсія Повалій вперше за довгий час дала офіційне інтерв'ю. Очікувано, запроданка захотіла говорити лише з росЗМІ, а про війну на її батьківщині вона навіть не заїкнулася.

Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом Ігорем Ліхутою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти