StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зовсім не Барбі: Тодоренко в рожевій шубі показала п'яне фото

7 серпня 2023, 13:19
Ймовірно, зловживання може стати серйозною проблемою в родині Тодоренко і Топалова.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко показала себе в нетверезому вигляді / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Ведуча Регіна Тодоренко - мати двох дітей, яка в своїх блогах пропагує усвідомленість, любов до себе і здоровий спосіб життя. Втім, щоб підтримувати інтерес аудиторії колишня одеситка згодна на що завгодно.

Так днями на своїй сторінці в Instagram вона запропонувала підписникам пограти в гру "питання-відповідь", в ході якої показала компрометуюче фото.

На каверзне запитання від читача, чи вживає вона алкоголь, Тодоренко відповіла ствердно. Правда, із застереженням, що робить це "рідко, але влучно". Також вона зазначила, що віддає перевагу міцним напоям.

відео дня

На підтвердження цього вона виставила свій не найпривабливіший знімок, на якому знаходиться в стані сп'яніння. Зовнішній вигляд Регіни викликає безліч питань - вона одяглася у відкритий купальник в горошок, колготки-сіточку, гірчичні ботильйони і рожеву кошлату шубу. Подробиці про вечірку Тодоренко розкривати не стала.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко показала себе в нетверезому вигляді / instagram.com/reginatodorenko

Раніше свекор Тодоренко поскаржився на наркозалежність сина - колишній продюсер, за сумісництвом батько Влада Топалова, розповів, як склалося його спілкування з ексспіваком під речовинами.

Також Регіна Тодоренко зганьбилася архівними фото, на яких показала себе в юності - зовнішній вигляд і стиль ведучої викликають нервовий сміх навіть у неї самої.

Інші новини про Регіну Тодоренко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти