StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Солістка KAZKA зізналася фанатам, коли зіграє весілля з коханим

6 липня 2023, 16:41
1013
Співачка Олександра Зарицька відповіла своїм численним фанатам з приводу того, коли зіграє весілля з нареченим Павлом Тараненком
Зарицька, Kazka
Александра Зарицька разом з коханим Павлом Тараненком поки не думають грати весілля / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Солістка української поп-групи KAZKA, співачка Олександра Зарицька вперше показала обручку і відверто відповіла, коли планує зіграти весілля зі своїм бойфрендом ‒ музикантом і моушн-дизайнером Павлом Тараненком. Вона про це написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Співачка опублікувала нові романтичні кадри з коханим. На фото пара "дарувала" один одному поцілунки. Крім того, щаслива дівчина похвалилася перед фоловерами обручкою.

Її шанувальники, природно, не упустили шанс, і запитали ‒ коли співачка з бойфрендом планує зіграти весілля. Зарицька не стала приховувати і відверто відповіла, що тільки після перемоги України у війні, яку проти нашої країни розв'язала Росія.

відео дня

"Після перемоги", – коротко відповіла співачка.

Зарицька
Олександра Зарицька похвалилася обручальним хвостом / Instagram

Нагадаємо, раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти