StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Софія Ротару підтримала Тіну Кароль та її новий трек

17 вересня 2023, 19:10
Виявилося, що Софія Мхайлівна відстежує музичні новинки і успіхи колег по сцені.
Софія Ротару, Тіна Кароль
Софія Ротару оцінила новий трек Тіни Кароль / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official, instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль на День Незалежності випустила патріотичну пісню One Nation Under Love ("Одне серцебиття"), яку записала разом з іменитим голлівудським композитором. Тепер на своїй сторінці в Instagram артистка поділилася роликом, в якому виконує фрагмент треку.

У кадрі босонога Кароль у ніжній білій сукні та з легким макіяжем співає "Одне серцебиття". Відео знято в Карпатах, які співачка називає "колискою української культури".

У коментарях відео оцінили шанувальники Тіни та її зіркові колеги - відзначають красу її зовнішності і співочого таланту. Повз такого хіта не змогла пройти і Софія Ротару.

відео дня

"Хуторянка" рідко виходить на зв'язок з шанувальниками - іноді в соціальних мережах з'являються реакції на гучні події в Україні, проте свіжих фото співачки давно ніхто не бачив.

До сучасної музичної сцени Ротару втім залишилася небайдужа. Наприклад, нове творіння Тіни Кароль припало їй до душі, і вона лайкнула його в Instagram.

Тіна Кароль
Софія Ротару оцінила новий трек Тіни Кароль / instagram.com/tina_karol

Раніше український ведучий і чоловік співачки MamaRika Сергій Середа назвав головних геїв РФ, які прикриваються традиційними цінностями в страху бути засудженими в країні на болотах.

Також Ірину Білик спіймали за поцілунками з Дмитром Коляденком. Під час повномасштабної війни вони утворили творчий дует, але всіляко підігрівають чутки, що і подружні стосунки могли теж відродитися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти