StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знову разом: Потап розповів, чим в Україні займається наодинці з Каменських

11 червня 2023, 15:52
Потап і Настя Каменських зараз насолоджуються товариством один одного, що їм вдавалося останнім часом вкрай рідко.
Потап і Настя Каменських
Потап розповів, як зараз проводить час з Настею Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український музикант і продюсер Потап вже кілька тижнів перебуває в Україні - тут він займається творчістю та благодійністю. Потапенко детально висвітлює своє життя на батьківщині, ніби намагається спростувати невтішні слова на свою адресу про те, що він відсиджується за кордоном, поки в країні війна.

Також він всіляко підкреслює, що в його сімейному союзі зі співачкою Настею Каменських немає ніяких проблем. Наприклад, нещодавно на його сторінці в Instagram з'явився новий знімок з дружиною, який тепер - велика рідкість.

На фото пара гуляє на свіжому повітрі в спортивному одязі - до повномасштабної війни вони нерідко практикували спільні заняття спортом на природі.

відео дня

"Як будь-яка закохана пара, ми щасливі мати можливість приділити час та увагу винятково одне одному. Коли ми разом, то увесь час проводимо разом – готуємо їжу, валяємось під ковдрою, обнімаємось, а вночі втрачаємо нервові клітини від ракетних обстрілів та тривог", - підписав фотографію Потап.

До слова, пізніше знімок зник з його соціальних мереж.

Потап і Настя Каменських
Потап розповів, як зараз проводить час з Настею Каменських / instagram.com/realpotap

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперцы", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти