StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наступний британський прем'єр буде точно антиросійським: Собчак вказала на різницю цінностей РФ зі світом

8 липня 2022, 14:51
Ксенія Собчак порівняла цінності Росії і Британії. РФ-програла, що, власне, очевидно.
Собчак
Собчак висловилася щодо цінностей / УНІАН

Російська журналістка, яка вважається "опозиційною" Ксенія Собчак висловилася щодо відставки британського прем'єра Бориса Джонсона і" приміряла " таку ж ситуацію на Росію, яка по-звірячому і жорстоко напала на Україну.

На своїй Instagram сторінці Собчак пропонує представити своїм передплатникам, що в Росії великий політик подає у відставку будучи побічно замішаним в скандалі з домаганнями, і його ніхто з колег не покриває.

"Представили? Ось і я ні", - пише Собчак.

відео дня

читайте також"Для нас танцює Тіна Канделакі": Собчак зняла на відео Танець живота

"У нас з вами є очевидна історія зі Слуцьким і доведеними фактами домагань - з не анонімними історіями, з диктофонними записами жертв. Ну то що? Слуцький був з ганьбою звільнений з Держдуми? Може бути він з честю і покаянням пішов сам? Ні. Людина тепер партію очолює, пішов на підвищення. Це багато що говорить про цінності країни, погодьтеся", - додає Собчак.

Вона також наводить приклад Бориса Джонсона: "як до нього не стався, (а мені він особисто завжди був несимпатичний) пішов у відставку. Але для Росії нічого не зміниться, чи прийде Ріші Сунак або Пенні Мордонт, одне можна сказати точно: саме через різницю цінностей наступний Британський прем'єр буде точно антиросійським, тут без ілюзій".

Відставка Бориса Джонсона

На початку червня відбулося засідання Британської Консервативної партії, на якому вирішувалося питання про вираження вотуму довіри Борису Джонсону. Тоді" за " його кандидатуру проголосували 211 депутатів-консерваторів. Проти виступили 148. Таким чином, Джонсон залишився на посаді прем'єра.

На початку липня понад 50 членів парламенту Великобританії подали у відставку на тлі серії скандалів навколо Джонсона. Почалося все 5 липня ввечері, коли у відставку подали міністр фінансів Ріші Сунак і глава МОЗ Саджид Джавід.

Все почалося через призначення заступника голови консерваторів Кріса пінчера. Повідомляється, що той чіплявся до колег по парламенту. А Джонсон нібито був в курсі такої його поведінки до того, як призначив на посаду. Пізніше Джонсон вибачився за призначення пінчера, заявивши, що в уряді немає місця тим, хто зловживає своєю владою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти