Скільки відсотків чоловіків шкодують, що одружилися - результати опитування

13 листопада 2020, 16:22оновлено 13 листопада 2020, 19:22
Багатьох людей, які перебувають у шлюбі цікавить, чи шкодувала їх половинка про своє рішення. Експерти знайшли відповідь на питання - скільки чоловіків шкодує про шлюб?
Чоловіки шлюб
Скільки чоловіків шкодує про те, що одружилися / Mamaplus

Скільки відсотків чоловіків дратує нецензурна лексика з жіночих вуст? Скільки відсотків чоловіків пам'ятають дату свого першого інтиму? Скільки відсотків жінок надсилали еротичні фото чоловіків, коли ті на роботі? Відповіді на такі пікантні питання можна довго шукати в собі, в інтернеті, або допитувати другу половинку.

Але, як виявилося, творці шоу "Хто зверху?", яке показує Новий канал, час від часу оновлюють свою базу даних інформацією з відповідями по всіх цих питаннях.

Учасницям довелося дізнатися в одному з випусків на шоу " Хто зверху?", скільки чоловіків шкодує про шлюб.читайте такожГрупа крові: чи впливає кров на сумісність у шлюбі

відео дня

Актриса-гумористка Олександра Машлятіна, гімнастка Анна Різатдінова і співачка Лія Лі під проводом Лесі Нікітюк відповідали на питання.

"Скільки відсотків чоловіків шкодують, що одружилися?" - запитав жінок Сергій Притула.

Чоловік
Скільки відсотків чоловіків шкодують, що одружилися? / Новий канал

"Іноді ми про них думаємо гірше, ніж є", - почала обговорення Олександра Машлятіна.

Всі спроби жінок випитати у чоловічої команди їх думки з цього приводу виявилися марними. Єдине, Роман Міщеряков зізнався, що він шкодує про те, що досі неодружений.

Зрештою жіноча команда вирішила, що 45% чоловіків шкодують, що одружилися. І не вгадали, адже таких значно менше - 22%.

"Ура! Слава Богу, що так", - підсумували жінки.

У новому випуску десятого сезону в поєдинку традиційно зійшлися чоловіча і жіноча команди на чолі з капітанами Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою. З жіночою командою ми вас вже познайомили. А в чоловічу команду увійшли: актор Михайло Кукуюк, гуморист-імпровізатор Роман Міщеряков і ведучий-гуморист Фіма Костянтинівський.

Статистику з інших пікантних питань та цікаві особисті зізнання учасників ювілейного сезону шоу " Хто зверху?"можна дивитися по четвергах о 19: 00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти