StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сильно погладшала: в мережі обговорюють зміни Каменських

14 вересня 2022, 22:18
1847
Співачка знову стала причиною чуток про те, що в їхній родині очікується поповнення.
Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

У мережі обговорюють чергову появу Насті Каменських на публіці.

Новим відео співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Вона показала зустріч зі своїм фан-клубом, за яким вона "дуже нудьгувала".

Каменських з'явилася в обтягуючій майці, яка підкреслила округлі форми артистки. У мережі в черговий раз стали припускати, що виконавиця знову вагітна.

відео дня

Сильно погладшала: в мережі обговорюють зміни Каменських

"Цих дівчат я знаю вже не один рік, і весь цей час ми з ними підтримуємо зв'язок і дуже теплі стосунки. Вони-частина моєї великої родини і я дуже вдячна, що ми один у одного. За ці складні 6 місяців ми вперше могли так зібратися і ця зустріч, наші розмови, посмішки і обійми дали мені стільки енергії і нових сил! Знаю, кожна з дівчат зазнала те ж саме! І це найцінніше для мене!"- розповіла зірка.

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських одружена з Олексієм 'Потапом' Потапенко з 2019 року. І хоча три роки-відносно невеликий термін, але весь цей час шанувальники гучного дуету очікують почути від кумирів головну новину про вагітність артистки.

Саме подружжя своє особисте життя воліють не коментувати, особливо те, що стосується дитячого питання. Однак будь-яке коливання Каменських у вазі тут же сприймається фанатами, як натяк на швидку появу зоряного малюка.

До того Каменських говорила, що частковий параліч обличчя у її чоловіка, репера і продюсера Олексія Потапенка (Потапа) стався через сильний стрес на тлі війни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти