StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сергій і Сніжана Бабкіни потрапили в Харкові під обстріл - подробиці

24 липня 2024, 10:46
219
Сімейна пара відпочивала в приватному секторі, куди вранці 24 липня прилетіла ворожа ракета.
Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна
Сергій Бабкін з дружиною опинилися в епіцентрі ракетного обстрілу 24 липня / колаж: Главред, фото: instagram.com/snezhana_babkina

Днями український співак Сергій Бабкін разом із дружиною, блогером і директором артиста Сніжаною Бабкіною, повернувся до рідного Харкова. Під час війни родина перебралася до Німеччини, а рідні землі відвідує час від часу.

У Харкові Бабкіни разом із друзями зняли будиночок для відпочинку. Цього ранку країна-окупант двічі обстріляла місто, і артист із близькими опинився в епіцентрі цього кошмару.

Про те, яким дивом їм вдалося пережити ракетний обстріл, у своєму блозі в Instagram розповіла Сніжана Бабкіна. Вона зізналася, що другий удар у районі приватного сектора, про який говорять ЗМІ, стався зовсім поруч із ними.

відео дня

"5 метрів від того будинку, в який влучила ракета. Ранок, який запам'ятається назавжди. Дякуємо Богу, що живі. Ми з друзями орендували будинок на ніч. На цій території був ще один за 5 метрів від нашого. Другий будинок орендували дві пари. Сьогодні о 5 ранку прилетіла С-300 в будинок поруч. Ми прокинулись від страшного звуку. Полетіло скло, дим, вогонь. Через 10 хвилин приїхало багато поліції, пожежники. Нам всім неймовірно пощастило! Досі шум у голові. Дякуємо, що живі", - написала дружина Сергія Бабкіна.

Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна
Сергій Бабкін із дружиною опинилися в епіцентрі ракетного обстрілу 24 липня / колаж: Главред, фото: instagram.com/snezhana_babkina

Хто такий Сергій Бабкін?

Сергій Бабкін - український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень. Учасник гурту 5'nizza. Тренер шоу "Голос країни" (2017, 2018). Учасник 5-го сезону шоу "Танці з зірками" (разом із дружиною Сніжаною), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярний співак Фагот із ТНМК потрапив у серйозну ДТП. Її подробиці артист розкрив лише в недавньому інтерв'ю - він на мотоциклі мчав на весілля друга.

Також юна дружина Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, "поскаржилася" на правила зіркового чоловіка, який вирішив проконтролювати, у чому одягнена його обраниця.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти