StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Серйозний діагноз": путініст Буйнов потрапив до лікарні

29 лютого 2024, 16:58
Директор путініста Олександра Буйнова розповів про те, як почувається співак.
Олександр Буйнов
Став відомий діагноз Олександра Буйнова / колаж: главред, фото: t.me/buinovofficial

Олександр Буйнов днями поскаржився на своє самопочуття. Після гастролей артисту стало погано, спершу він вирішив, що це через насичений графік. Незабаром у Буйнова піднялася висока температура і він все ж звернувся до лікаря.

Спочатку лікарі вирішили, що у співака, який підтримує кривавий напад РФ на Україну, пневмонія. Як відомо, путініст довгий час лікується від онкології і його організм дуже ослаблений.

Як заявив директор співака Сергій Пудовкін, після всіх обстежень пневмонію виключили. Виявляється, Буйнов відбувся звичайним ГРВІ, тому зараз він вдома і відновлюється після захворювання, повідомляють росЗМІ.

відео дня
'Серйозний діагноз': путініст Буйнов потрапив до лікарні
Рекомендуємо:

"На спортивні процедури він ходить все життя, а що стосується лікарів, то, звичайно, консультація була проведена. Ось я кажу, що підозра була на більш серйозний діагноз, але все закінчилося добре, так що, думаю, малина буде в пріоритеті", - заявив директор співака.

Варто відзначити, Олександр Буйнов заявляв, що готовий стати терористом і тільки чекає слушної нагоди, щоб йти вбивати українців.

"Я нікому не говорив, що коли почалася "спецоперація", я спочатку виношував думку, а потім у друзів, які по госпіталях всі, запитав: "Може можна мені щось там? Я ж лейтенант в запасі". Він каже: "Саня, тобі скільки років?"- сказав путініст.

Хто такий Буйнов

Олександр Миколайович Буйнов - радянський і російський співак, музикант, композитор, шоумен, кіноактор; народний артист Російської Федерації (2010), народний артист Республіки Інгушетія (2004). Член партії "Єдина Росія".
Буйнов потрапив до бази даних Українського центру "Миротворець" за підтримку агресії Росії проти України, незаконний перетин державного кордону України та виступи в окупованих Криму та Донбасі.
А в березні 2018 року Олександр Буйнов отримав заборону на в'їзд в Україну, потрапивши в список осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Нагадаємо, раніше путініст Олександр Буйнов приїжджав в незаконно окупований Донбас веселити окупантів своїми піснями.

А також Буйнов якось розповів дивну історію про те, як завдяки його музиці пернатий улюбленець його шанувальниці несподівано заспівав і приніс потомство.

Читайте більше про Буйнова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти