StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Седокова поскаржилася на Лободу, що та зайняла її місце у ВіаГрі

9 серпня 2023, 09:57
Седокова пішла в декрет і на її місце продюсери взяли Світлану Лободу.
Седокову замінили на Світлану Лободу
Седокову замінили на Світлану Лободу / Колаж Главред, фото Instagram / LOBODA, annasedokova

Українська співачка Анна Седокова, яка у війні Росії проти України обрала терориста-РФ, поскаржилася на українську співачку Світлану Лободу.

Сєдокова, яка продовжує приїжджати в Москву і виступати там, раптом стала ностальгувати за українською групою Віагра.

Вона додає, що розставання з музичним колективом було одним з найболючіших моментів в її житті.

відео дня

"Я пішла, не тому що з глузду з'їхала, а оскільки завагітніла. Так вийшло. У мене нікого не було, з мамою завжди були складні відносини, з хлопцем теж непрості... я прийшла до дівчаток і продюсеру. Всі мене обійняли, сказали: "Звичайно, малишка, залишай дитину". Впевнена, що, якби так не сказали, я б навіть пішла на... страшну річ. Я дуже рада, що у мене є дочка Аліна. Їй 18 років вже ... тоді вони запевняли: "Так-так, ми будемо тебе чекати", - цитує Седокову пропагандистське видання Стархіт.

Седокова скаржиться, що будучи на другому місяці вагітності вона включає телевізор і бачить, що "якась жінка отримує премію як учасниця "кращої групи" на МУЗ-ТВ". "Стоїть на сцені, тримає тарілку... і ця жінка — Лобода", — скаржиться Седокова.

Нагадаємо, співачка Седокова раніше зламала ногу під час концерту. Вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, бо кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

До цього Седокова в черговий раз перейнялася своїми інтимними частинами тіла. Співачка, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і своя вага, а не звірства в Україні, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "Для тих хто переживав. М'ячі на місці".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти