StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Санкції для російських зірок: хто в списку

1 жовтня 2022, 22:16
У списках опинилися головні любителі путінської терористичної політики, які в той же час, люблять відпочивати за кордоном.
Філліп Кіркоров
Філліп Кіркоров / скріншот

У санкційних списках США сталося поповнення. Зокрема, тепер до списків потрапили російські артисти, які підтримують російські кроки щодо вбивства мирних українських громадян та анексії чужих територій.

За інформацією російського видання Стархіт, у санкційних списках США з'явилися нові зіркові імена. Зокрема, в Сенат США передали акт, в якому перераховані російські політики і зірки шоу-бізнесу, які порушують прав людини. У ньому понад 190 прізвищ. Серед них Роман Абрамович, Костянтин Ернст, Маргарита Симоньян, Володимир Соловйов, Ельвіра Набіулліна, Валентина Терешкова, Катерина Андрєєва, Павло Астахов та інші.

Серед селебріті вказані Марат Башаров, Микола Басков, Олег Газманов, Філіп Кіркоров, Валерій Гергієв, Микита Михалков. Микола Басков вже відреагував на потрапляння до списку. "Ну що ж... Я пишаюся, що я в списку поруч з такими гідними людьми", — написав співак, який нещодавно втік від українців в Туреччині, на своєму Telegram-каналі.

відео дня

Поки документ не набув чинності, його повинен розглянути і затвердити президент Америки протягом 30 днів.

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров, який раніше виступав на підтримку війни в Україні, поділився сумною звісткою.

Артист втратив давнього друга-режисера Франко Драгоне. Бельгійсько-італійський постановник був творцем шоу Кіркорова "Я".

Про трагедію Кіркоров повідомив у соцмережах. Кіркоров дякує долі за те, що та звела його з Франко Драгоне. Артист важко переживає втрату. Смерть приятеля добила нервову систему зірки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти