StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Літак Вєрки Сердючки потрапив у небезпечну ситуацію

13 вересня 2023, 13:53
Артисти практично запізнилися на концерт, але глядачі терпляче дочекалися.
1694602357-7472.jpg
Вєрка Сердючка активно гастролює по США / Колаж Главред, фото Instagram / verka_serduchka, Газета.РП

Український артист Андрій Данилко, який виступає в образі легендарної провідниці Вєрки Сердючки, потрапив у надзвичайну подію.

За інформацією видання Jetsetter, під час перельоту з Чикаго Андрій Данилко з командою здійснили вимушену посадку в Коннектикуті: спочатку літак не могли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася гроза і його розгорнули.

Концерт Данилка опинився під загрозою, так як рейс затримали на пристойну кількість часу, а ще потрібно було дістатися до концертного майданчика в Нью-Йорку.

відео дня

Артисти добиралися до Нью-Йорка три години автомобілем. Тим часом виступ все ще міг бути зірваний, оскільки багаж все ще залишався "заручником працівників аеропорту", яким заборонено видавати валізи під час грози.

У підсумку, концерт таки відбувся, але з годинною затримкою. Втім, глядачів це не збентежило і вони змогли дочекатися виступу улюбленого артиста.

Нагадаємо, раніше на своєму концерті на курорті Майамі в США в рамках благодійного туру "Україна переможе" Андрій Данилко побажав смерті президенту-диктатору Володимиру Путіну.

Нагадаємо, раніше співак і композитор Андрій Данилко під час участі в конкурсі Євробачення підсвідомо змінив слова пісні, яку виконував, і замість "лаша, тумбай", проспівав" Раша, гудбай", чим викликав гнів у Росії, яка потім напала на Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти