StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"З нею намагаються розправиться": російська співачка повідомила про небезпеку для Ахеджакової

13 лютого 2023, 21:17оновлено 14 лютого 2023, 09:14
Актриса потрапила в немилість російської влади і з нею ще будуть розбиратися.
Лія Ахеджакова
Лія Ахеджакова / instagram.com/i_akhedzhakova

Оперна співачка Марія Маскакова висловилася щодо російської актриси Лії Ахеджакової, яка відкрито виступила проти загарбницької війни Росії проти України.

Марія Максакова приєдналася до тих, хто засуджує дії керівництва "Современника". Оперна співачка вважає, що 84-річна Лія Меджидівна не заслужила такого звернення.

"Свята Ахеджакова знаходиться під ударом, з нею намагаються розправитися. Звичайно, це викликає тривогу, — зізналася Марія в ефірі "кращого радіо Ізраїль". - Мені тривожно за неї. Не впевнена, що хтось вийде і стане на її захист. У мене викликає тривогу, як складеться життя і Юрія Шевчука. Це сумно і прикро", - каже Маскакова, яку цитує Стархит.

Нагадаємо, раніше актриса Лія Ахеджакова, яку залишили без ролей у "современнику", очікує нових підлостей від РФ за її позицію щодо війни в Україні.

84-річна актриса зізнатися, що на неї вже лежить донос в прокуратурі і її незабаром визнають іноагентом. У той же час Ахеджакова не збирається їхати з Росії.

"Це моя" Батьківщина-потвора". Нам вона подобається, хоч і не красуня. Мені вже 84 роки, щоб звідси цокати. Нехай вони їдуть. Я нікуди не поїду, я тут повинна все це пережити. Занадто довго живу тут", - заявила актриса.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти