StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Лицар без страху і докору": Максим Галкін розповів про зйомки в Україні

16 березня 2023, 13:13оновлено 16 березня 2023, 13:52
Власний замок чоловіка Пугачової став йому тісний через злочини країни-агресора проти нашої країни. Але у Галкіна є віддушина.
Максим Галкін
Максим Галкін показав фото зі зйомок "Все можуть королі" в Україні / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін не став випробовувати свою совість, і став одним з перших артистів з країни-агресора, який рішуче засудив дії кремлівської влади і без остраху назвав війну в Україні війною.

Незважаючи на те, що його немита батьківщина від нього відмовилася, гуморист успішно продовжує свою кар'єру - їздить на гастролі, де в кожному виступі не забуває нагадати про свою підтримку Україні, та викрити військових злочинців країни-агресора.

Однак нещодавно Галкін піддався ностальгії: на його сторінці в Instagram з'явилися знімки, виконані в 2015 році - тоді він брав участь у зйомках серіалу "Все можуть королі". Дія відбувається в сучасному світі і в середньовічній Англії, яку режисери "знайшли" в Україні.

відео дня

На серії фотографій Галкін розгулює в образі лицаря по Хотинській та Кам'янецькій фортецях. У підписі до фото він був лаконічний: "Архів. Все можуть королі".

У коментарях артиста одні називають казковим принцом, інші мріють про такого "короля" в рф. Більш уїдливі підписники вгледіли в знімках ностальгію Галкіна за його власним замком в підмосковному селищі Грязь, який, за чутками, вже виставлений на продаж.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти