StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лайка і бійки: Тодоренко скаржиться на проблеми в родині

10 жовтня 2023, 12:22
Артистка-зрадниця намагається зберегти свою сім'ю.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко скаржиться на проблеми в родині / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Співачка і телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка у кривавій та загарбницькій війні Росії проти України, обрала терористичну РФ, поділилася проблемами у родині.

В інформації пропагандистських ЗМІ, Тодоренко, яка зараз показує в новому шоу "красу" ворога України, скаржиться на своїх дітей. Мовляв, коли вона народила другу дитину від Влада Топалова, якого цинічно назвала Мирослав, то розраховувала, що її діти будуть дружити.

Замість цього, у неї вдома трапляються постійні бійки і лайка. "Без сліз, криків і плачу - максимум 15 хвилин", - скаржиться артистка.

відео дня

Тодоренко ділилася також, що навчалася тому, як вибудовувати комунікацію старшого і молодшого, але так і не вийшло створити здорові відносини між дітьми.

Нагадаємо, раніше, в день, коли терористична Росія жорстоко обстріляла рідне місто телеведучої українського походження Регіни Тодоренко - Одесу, сама телеведуча викотила відео свого веселого і чудового відпочинку в Туреччині на своїй сторінці в Instagram.

Раніше чоловік путіністки і зрадниці України Регіни Тодоренко поділився секретами їх особистого життя. Так, пропагандистські телеграм-канали із задоволенням шерять відео, де Топалов розповідає про те, чи збирається він розлучатися з Тодоренко і розкриває дуже особисті речі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти