StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ротару готова виступити перед росіянами за певну суму - росЗМІ

19 липня 2024, 18:16
364
Ауріка Ротару може виступити перед росіянами за кругленьку суму.
Софія Ротару, Ауріка Ротару
РосЗМІ розганяють новини про Ауріку Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Молодша сестра Софії Ротару - співачка Ауріка Ротару готова виступати перед жителями країни-терориста РФ за 5000 євро.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Ротару готова виступити за кордоном для російської публіки, але на своїх умовах. За інформацією джерела пропагандистів, за годинний виступ артистка запросила 5000 євро і люксові номери для проживання.

відео дня

Артистка згодна на виступ тільки українською та молдавськими мовами. На приватному заході Ауріку супроводжуватимуть звукорежисер і танцюристи.

Наразі сама Ауріка ніяк не коментувала цю інформацію, але відомо, що співачка спрямовує всі кошти, зароблені на концертах, на підтримку ЗСУ та має чітку проукраїнську позицію.

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, зараз Соня живе в США і зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти