StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

РосЗМІ повідомляють, що Заворотнюк пішла на поправку

1 березня 2023, 13:51
3881
Актриса переступила всілякі бар'єри виживання і її виписали з клініки.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк / instagram.com/a_zavorotnyuk

Ряд російських ЗМІ повідомив про те, що російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже кілька років бореться зі смертельним захворюванням - раком мозку, схоже, йде на поправку.

Принаймні, до такого висновку прийшов портал Woman.ru, враховуючи виживаність актриси при такому діагнозі.

"Ось уже чотири роки як зірка серіалу "Моя прекрасна няня" не з'являється на публіці. У 2019 — му їй поставили страшний діагноз - гліобластома. Це одна з найагресивніших форм онкології. З тих пір сім'я знаменитості доклала чимало зусиль, щоб зберегти її життя. Стан здоров'я актриси Анастасії Заворотнюк 28 Лютого 2023 року залишається важким і викликає все більше побоювань, але разом з тим з'явився невеликий промінчик надії", - пише видання.

відео дня

Російське видання також зазначає, що Анастасія "переступила всі можливі прогнози". "Можливо, актрисі дозволяє продовжувати життя підтримуюча терапія і точно підібране лікування. Останні півроку вона провела в приватній клініці, де перебувала під наглядом лікарів", - додає медіа.

Нагадаємо, раніше лікуючий лікар російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка виступала за анексію Росією українських територій, перервав мовчання. Актриса бореться з гліобластомою головного мозку, яка вбила співаків Жанну Фріске і Дмитра Хворостовського, вже чотири роки. "Раніше це вважалося практично неможливим: більшість хворих не проживали і двох років. Зараз на допомогу пацієнтам розроблено експериментальний метод, коли ракові клітини "випалюють" радіацією", - пише медіа.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти