StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Росіяни повинні боятися": Лайма Вайкуле зробила сміливий прогноз про війну

7 вересня 2023, 19:22
Лайма Вайкуле не боїться говорити правду про те, як Росія напала на Україну.
1694103722-3431.jpg
Лайма Вайкуле говорить правду щодо росіян. Колаж Главред. Фото Instagram / laima_vaikule_official

Співачка Лайма Вайкуле, яка не підтримала війну в Україні і всіляко засуджує дії терористичної Росії по відношенню до України, зробила ще одну заяву, щодо війни.

Про це співачка заявила в інтерв'ю каналу 24.

Найголовніший і приємний меседж з цього інтерв'ю - це те, що росіянам прийшов час готується до війни, адже вона в найближчому майбутньому вже буде на їх території.

відео дня

"Війна це так страшно! Чому війна повинна відбуватися на одній території? Якщо люди б'ються, то синці отримують одні й інші. Я не розумію, чому люди цього не бояться. Мені здається, росіяни теж повинні боятися, щоб війна не почалася на їх території. Я майже впевнена, що це станеться", - резюмувала артистка.

Лайма Вайкуле також жорстко стоїть на своєму щодо того, що Росія, яка вторглася в Україну - справжній агресор і цьому немає ніяких виправдань.

"Тут не треба шукати ніяких виправдань: Росія винна, вона агресор, вона напала абсолютно без будь-якої причини. Немає причини! "НАТО загрожує РФ", "українці б напали на росіян" - це все брехня і вигадки, це потрібно розуміти!"- заявила вона.

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле в завуальованій формі розкрила позицію свого колеги, іншого легендарного естрадного співака Валерія Леонтьєва з приводу повномасштабної війни країни-агресора Росії проти України.

Також співачка розсекретила, де ховається Віра Брежнєва - фанати колишньої Віагри стурбовані тим, що вона і її сім'я зникли з інформаційного простору.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти