StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярний шоумен і воїн ЗСУ розповів, де та на якому напрямку служить

5 квітня 2024, 04:24
Геннадій Попенко служить уже два роки і високо цінує можливість бути корисним своїй країні.
Геннадий Попенко
Геннадій Попенко розкрив подробиці своєї служби в ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/popenko_hennadii

Український актор і шоумен Геннадій Попенко разом із сім'єю пережив 45 днів окупації. Після звільнення він почав активно волонтерити, а в червні 2022 року артист склав присягу і вступив до лав ЗСУ.

Спершу він був в одному підрозділі, де отримав бойовий досвід. За півтора року потому його перевели до 59-ї окремої механізованої бригади на Запорізький напрямок.

Про це артист-військовий розповів в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці". Його місце служби тепер "Культурний Десант". "Це дивовижна інституція, з якою я не перетинався, а тепер я до цього безпосередньо причетний. Я розумію зсередини, наскільки це значно крутіше, ніж я собі думав", - зізнається Попенко.

відео дня

При цьому актор зауважив, що "Культурний Десант" має хорошу репутацію серед українських захисників, адже зібраний із таких самих військових із бойовим досвідом і пораненнями з однією лише різницею, що раніше вони були артистами. Тепер їх усіх об'єднала страшна війна, від реалій якої допомагають відволіктися побратими з "Культурного Десанту".

"Культурний Десант" – це хлопці, які служили в різних родах військ. Там і кулеметники, і сапери, і аеророзвідники, але всі вони до того були культурними діячами. Конкретно я служу на Запорізькому напрямку, вздовж лінії зіткнення їздимо. В нашому підрозділі є хлопець-мультиінструменталіст. Коли він приїжджає до хлопців, а ти їм кажеш, що це "десантник", який щойно був поранений під мінометним обстрілом, а сам він мінометник, ми його забрали з реабілітаційного ліжка, і в нього досі в тілі є шматки заліза, хлопці стають шокованими", - розповідає Геннадій Попенко.

Хто такий Геннадій Попенко?

Геннадій Попенко - український актор і шоумен. На його рахунку понад 30 ролей у популярних українських фільмах і серіалах ("Виклик", "Будинок "Слово" тощо). Був ведучим телепроєктів "3х4. Найкумедніше домашнє відео", "Підйом", "Загублений світ" та ін. Має орден "За заслуги" третього ступеня.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і ведуча Оля Цибульська вперше зізналася, чому насправді перестала співати з кумом Дзідзьо після великого успіху пісень "Чекаю. Цьом" та "Киця".

Також фронтмен Океану Ельзи Святослав Вакарчук зворушив шанувальників розповіддю про дружину і дітей. Це його перша розповідь про особисте життя за довгий час.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти