StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Надскладні часи": MamaRika заговорила про розлучення з чоловіком

5 квітня 2024, 13:05
MamaRika розповіла про свої переживання і кризу в стосунках із чоловіком.

MamaRika, Сергей Середа
MamaRika чесно зізналася про проблеми в її родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/mamarika_official/

Українська співачка MamaRika розповіла про складний період у її житті та що вона зараз переживає з чоловіком гумористом Сергієм Середою.

MamaRika разом із чоловіком уже понад дев'ять років, але, здається, в сім'ї почалася серйозна криза. У подробиці співачка не заглиблювалася, лише зазначила, що вони продовжують боротьбу за кохання і підтримала всіх, хто переживає такий період.

відео дня

"На межі розриву... Народ, ми завжди чесні з вами і не хочемо нічого приховувати. Будь-які стосунки в якийсь момент вичерпують себе - це доросле життя. Наша сім'я проживає надскладні часи і так як зараз нас не хитало ніколи! Ми з Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємося робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що у нас є! Якщо ви зараз проходите через те ж саме, знайте, ви не одні... Це ок бути не ок", - написала артистка на своїй сторінці в соцмережах.

Також співачка присвятила цьому кризовому періоду пісню "Кто-то идет", де розповіла про свої почуття.

"Так склалося, що кожен етап нашого життя я викарбовую у своїх піснях. Я б дуже хотіла сказати вам, що "Кто-то идет" - це трек про досвід, який ми колись пережили, і вже все добре. На жаль, ні. Просто зараз, у цей момент, у цю секунду. Весь наш біль і всі конфлікти вилилися в цю роботу. Впевнена, вона відгукнеться в серцях багатьох, тому що такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар. Дуже важко триматися в таких умовах, у яких ми живемо. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію", - зазначила співачка.

Хто така MamaRika?

Анастасія Кочетова, відома як MamaRika, у 2008-2015 рр. як Еріка - українська співачка.
Еріка понад 40 разів знімалася для обкладинок журналів. Зокрема для таких, як: "Story", "Playboy", "Viva!", "MAXIM". Відповіла на запитання інтернет-користувачів у рамках понад 60 онлайн-конференцій. Дала понад 13000 інтерв'ю для національних і регіональних ЗМІ. Брала участь більш ніж у 250 телепрограмах.
Двічі входила до числа найкрасивіших жінок України за версією журналу Viva! і стала однією з найуспішніших українських зірок шоу-бізнесу за версією журналу "Фокус".

MamaRika - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Ігор Кондратюк показав кадри до 15-річчя зі зйомок "Американського шансу", на яких видно, який вигляд Надя Дорофєєва і Настя Кочетова (MamaRika) мали в 17 років.

А також MamaRika поділилася історією, чому її чоловік не пішов служити в ЗСУ, а залишився в лавах не мобілізованих, та ще й зміг виїхати за кордон.

Читайте більше про MamaRika:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти