StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ріанна вийшла заміж за батька своєї дитини і відмовилася від шлюбного контракту

9 листопада 2022, 16:36
Рірі - одна з найзаможніших співачок світу.
Ріанна,A $ AP Rocky
Ріанна і A$AP Rocky таємно одружилися / instagram.com/badgalriri

У травні 2022 року репер A$AP Rocky (Ракім Майерс) випустив відеокліп під назвою D.M.B., в якому він нібито робить пропозицію своїй подрузі, американській співачці барбадоського походження Ріанні.

У кадрі Ракім золотими гріллзамі (металеві декоративні накладки на зуби - прим. редактора) запитав у Рірі, чи вийде вона за нього, на що співачка такими ж золотими гріллзамі, але з діамантами, відповіла: "Так".

Як стверджує джерело для Ace Showbiz, церемонія, яку розіграли закохані в кліпі, насправді не є інсценуванням - це зйомка реального весілля між Ріанною і Майерсом, яка відбулася незадовго до появи на світ їхнього первістка.

Також інсайдер розповідає, що артисти не укладали шлюбний контракт перед весіллям, це було їх усвідомлене рішення.

Варто відзначити, що в разі розлучення A$AP Rocky і Ріанни, репер може серйозно збагатитися - стан Рірі зараз становить близько 1.4 мільярдів доларів, а за законом штату Каліфорнія наречені після розставання мають право претендувати на половину майна один одного.

Раніше стало відомо, що колумбійська поп-зірка Шакіра відсудила у чоловіка, футболіста Жерара Піке, опіку над їх спільними дітьми Міланом і Сашею. Артистка і спортсмен розлучаються через невірність останнього.

Також голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон, після скоєного нею камінг-ауту, як бісексуальної жінки, стала матір'ю в перший раз. У Вілсон народилася донька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти