StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розмовляла і буду розмовляти російською: учасниця популярного реаліті потрапила в скандал

17 березня 2023, 19:40
Учасниця реаліті-шоу Ірина Слюнько потрапила в скандал, обматюкавши своїх сусідів за українську мову.
Ірина Слюнько
Ірина Слюнько / Instagram

Учасниця популярних реаліті шоу "Від пацанки до панянки" і "Супер мама" Ірина Слюнько, яка виграла квартиру в престижному ЖК Києва, оскандалилася своєю заявою щодо української мови.

Як повідомив "Обозреватель", сусіди мешканки Херсона, а нині Київського ЖК "Нова Англія", опублікували запис голосового повідомлення в месенджері Telegram від учасниці чату на ім'я "Ліда" з фотографією Слюнько. "Ліда" - прізвисько, яке скандальна учасниця Слюнько отримала під час шоу.

У голосовому повідомленні, яке Слюнько відправила жителям ЖК, вона матюкається і говорить про те, що буде говорити російською мовою, як і говорила.

відео дня

Зокрема, її повідомлення звучить так: "Ваш кінчений Київський бомонд мені вже набрид (неценз.), чесно кажучи. Я все життя прожила в Херсоні, я вчилася в російській школі, розмовляла і буду розмовляти російською мовою. І те, що ви пишете про державну мову. Так, у нас українська, але мені так все одно (неценз. - авт.), чесно кажучи. Ви-гниди, реально гниди. А я вам так скажу: я говорю російською та українською мовами. А ви просто кінчені люди".

Варто відзначити, що квартиру в престижному ЖК Слюнько отримала завдяки перемозі в шоу "Від пацанки до панянки".

Пізніше Слюнько озвучила свою вресію конфлікту, де заявила, що проти неї почалася кампанія і "чорний піар". За словами учасниці, вона лише хотіла, щоб жителі прибрали машину. За її словами, у відповідь на це її стали ображати. "Ми попросили прибрати машину, тому що ми не могли проїхати. Мені почали писати, що у селянки з'явилася машина і т.д. мене зробили кінченою людиною. Я розумію, що чорний піар - теж піар. Я в шоці. Я завжди була за Україну, я люблю Україну, я залишаюся в Україні. Я говорю як російською мовою, так і українською мовою", – розповіла Слюнько.

Нагадаємо, раніше путініст, скандаліст і матерщинник Філіп Кіркоров, який останнім часом дуже змінився завдяки пластичним операціям, знову зробив несподіване зізнання. Виявилося, що артист, який відрізав жир зі свого живота і наростив біляві кучері, тепер не один.

Раніше також Філіп Кіркоров зробив цікаву заяву щодо української співачки-зрадниці Наташі Корольової. В ефірі одного з російських шоу Кіркоров згадав, як дозволив собі "вільність" щодо дружини офіцера-стрингоносця Тарзана, Наташі Корольової.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти