StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Радіоведучий розплакався, читаючи диктант з української мови

9 листопада 2022, 15:45оновлено 9 листопада 2022, 18:16
Йому важко прийняти той факт, що його будинку більше немає, як і немає житла у багатьох українців.
Радіоведучий розплакався, читаючи диктант з української мови
Скріншот відео

Радіоведучий Роман Коляда, який перебував у студії, коли українська актриса Ада Роговцева начитувала диктант до Дня української писемності, розплакався.

У цьому важкому, 2022 році диктант називався "Твій дім". Його автором стала українська письменниця і режисер Ірина Цілик. У тексті диктанту йдеться про рідний дім і про те, як він, незважаючи на нещадні обстріли окупантів, перетворюється на справжню фортецю для своїх мешканців.

Ведучий дуже емоційно відреагував, бо його власний будинок російські окупанти стерли з лиця землі. Він не зміг стримати сліз відчаю. "Я ще протримаюся 20 хвилин, а потім піду пореву", - сказав він при фінальному зачитуванні диктанту.

"Рома, я теж розчулена. Твій дім, я знаю, повністю зруйнований, а мій саме такий, як у тексті: "Пошрамований і беззахисний під час великої біди", - додала Ада Роговцева.

Нагадаємо, раніше легендарна українська актриса Ада Роговцева в деталях розповіла приголомшливу історію-про те, як їй довелося працювати в бомбосховищі під обстрілами над передачею про легендарного філософа і письменника Григорія Сковороду. Артистка записала спеціальний відеоролик з цього приводу і виклала його в Instagram.

"Привітайте мене. Я сьогодні працювала в бомбосховищі. Писали передачу про Сковороду. Люди, працівники Українського радіо, працюють там цілодобово. І часто з бомбосховища. Я щаслива, що я працювала над таким матеріалом і з такими людьми. Ми переможемо. І в холоді, і в голоді. І в бомбосховищах", - заявила Роговцева.

Наприкінці свого звернення легендарна артистка наголосила-Україна неодмінно переможе свого ворога, Росію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти