StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Лариса Доліна зовсім злетіла з котушок: публічно накинулася на фаната

12 серпня 2024, 22:39
903
Путіністка Доліна налетіла на підписника через його негативне висловлювання в її бік.
Лариса Долина
Лариса Доліна вийшла з себе / колаж: Главред, фото: t.me/dolinaofficial

Російська співачка Лариса Доліна, яка підтримує страшне терористичне вторгнення РФ в Україну, непристойно обізвала свого підписника. Путіністка публічно вступила в словесну перепалку з критиком.

На своїй сторінці в соцмережах любителька диктатора Путіна попросила прихильників підтримати пісню і проголосувати за неї. Підписники не оцінили таку ініціативу артистки і розкритикували її.

відео дня

"До чого ж пересічна пісня! Дуже пасує такій же пересічній старій артистці, у якої за довгу творчу діяльність так і не з'явилося нічого путнього", - написав один із фанатів співачки.

Доліна вирішила відповісти кривднику і не змогла культурно йому відповісти.

"Просто забирайся звідси! Що ти у своєму житті зробив такого слушного, що дозволяє тобі розмовляти зі мною в такому тоні", - написала путіністка.

Хто така Лариса Доліна?

Лариса Олександрівна Доліна - радянська і російська естрадна та джазова співачка. Заслужена артистка Росії (1993), народна артистка Росії (1998). Член вищої політичної партії "Единая Россия".
Підтримує путінський режим і війну Росії проти України. Фігурантка центру бази "Миротворець". Внесена до списку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України.
З 7 січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що в неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти