StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Огидно абсолютно": Доліна висловилася про життя в Європі

12 серпня 2022, 11:12оновлено 12 серпня 2022, 12:40
Виявляється, тепер їй не подобається ритм життя Європи, в порівнянні з Москвою.
Лариса Долина
Лариса Долина / instagram.com/larisa.dolina.official/

Російська співачка Лариса Доліна, яка підтримує вбивства мирних українців і війну Росії в Україні, висловилася про життя в Європі.

Як відомо, в ЄС розглядають можливість припинення видачі віз росіянам, і на цьому тлі багато російських зірок раптом стали заявляти, що Європа вже не та, і їх не влаштовують ті чи інші речі.

Тепер Доліна виступила із заявою, що їй не до душі європейський спосіб життя. Знаменитість підкреслила, що атмосфера в російській столиці їй дуже близька, як і сам ритм життя в Москві. Співачка назвала себе "людиною, що біжить". "Коли приїжджаю в Європу, то дивно, що люди нікуди не поспішають. Якась у них розмірене життя. Мені це огидно абсолютно" - заявила артистка.

відео дня

читайте такожЛариса Доліна в Леопарді зобразила тверк і присіла з розставленими ногами

Нагадаємо, раніше російську співачку Ларису Долину, яка сильно любить вбивцю Путіна і підтримує її в геноциді українців, "ткнули носом" в грубу помилку, яку вона допустила.

Як повідомляє портал Blitz, співачка вирішила блиснути знаннями російської мови і зганьбилася. Зокрема, замість слова" прийти "написала"прийти". Однак прислухатися до фоловерів "путіністка" не стала. Замість цього, вона включилася в перепалку з уважними фанатами. На зауваження про помилку співачка вказала прихильнику на його пунктуацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти