StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Просто розмовляли про все": Міка Ньютон розповіла про зустріч із Селін Діон

15 липня 2024, 02:40
87
Українська співачка здійснила свою дитячу мрію.
Міка Ньютон, Селін Діон
Міка Ньютон розповіла, як зустрічалася з Селін Діон / колаж: Главред, фото: instagram.com/mikanewton, instagram.com/celinedion

Українська співачка Міка Ньютон у 2011 році, після участі в конкурсі Євробачення, перебралася жити в Америку. Бурхливу кар'єру артистці побудувати не вдалося, але в неї з'явилися цікаві знайомства.

Так, нещодавно у своєму блозі в Instagram Ньютон розповіла, що їй вдалося те, про що багато хто може лише мріяти, - вона особисто зустрілася зі своїм кумиром та мала можливість поспілкуватися з ним у неформальній обстановці.

Прикладом для наслідування Міки виявилася канадська співачка Селін Діон, якою українська артистка захоплюється з юних років. Вона ж мотивувала Ньютон вдосконалюватися в музиці.

відео дня

"Тринадцять років тому я мала честь зустрітися з Селін Діон. 30 хвилин ми просто розмовляли з нею про все! Вона неймовірна людина, і я рада, що обрала її своїм взірцем для наслідування, коли мені було лише 12 років", - написала Ньютон, і показала фотографію зі знаменитістю. На згадку про ту зустріч у Міки Ньютон залишилася музична платівка Селін Діон з підписом зірки.

Міка Ньютон, Селін Діон
Міка Ньютон розповіла, як зустрічалася з Селін Діон / instagram.com/mikanewton

Хто така Селін Діон

Селін Діон - канадська співачка, авторка пісень, акторка і композиторка. Народжена в багатодітній родині в провінції Квебек, Діон у підлітковому віці стала зіркою у франкомовному світі після того, як її менеджер і майбутній чоловік Рене Анжеліл заклав свій будинок, щоб профінансувати її перший запис.

Як пише Вікіпедія, 1990 року вона випустила англомовний альбом Unison і утвердилася як співачка в Північній Америці та інших англомовних регіонах світу.

Хто така Міка Ньютон?

Міка Ньютон (справжнє ім'я - Оксана Грицай) - українська співачка та акторка. Представниця України на Євробаченні-2011 (4 місце). Після конкурсу переїхала до США.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше третій президент України Віктор Ющенко заспівав з Володимиром Дантесом і його колегами по гурту Badstreet boys кавер на трек сера Елтона Джона і гурту Blue "Sorry Seems to Be the Hardest Word" заради дронів для ЗСУ.

Також у Мережі спливло раритетне відео з Олександром Пономарьовим, де 24-річна зірка-початківець травив анекдоти, влаштовував змагання з армрестлінгу та виступав у шкіряних штанях на сцені.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти