StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Продовження пригод шаленої сімейки "СидОренків-СидорЕнків" на ТЕТ

4 березня 2024, 17:08
37
З 4 березня о 19:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться довгоочікувана прем'єра нового третього сезону культового комедійного серіалу.
Продовження пригод шаленої сімейки
Довгоочікувана прем'єра нового третього сезону культового комедійного серіалу СидОренки-СидорЕнки / фото: 1+1 media

Після того, як родини СидОренків-СидорЕнків дізналися, що вони переплутали дітей у пологовому будинку, багато чого сталося: вони й жили під одним дахом, і виховували синів разом, і звісно ж, шукали спільну мову. Герої стали однією великою родиною, але, чим більша родина, тим складніше між ними взаємовідносини.

У новому сезоні легше не стане, але кумедніше — точно. Бо СидОренки-СидорЕнки переїжджають на справжню ферму, де для них відриється сільське життя у всій красі — тут тобі й корів доїти, і на городі порпатись, і налагоджувати стосунки з сусідами. На улюблених героїв чекає ще більше пригод, веселих ситуацій та нових родичів. Адже Сидоренків багато не буває.

Також акторка Ксенія Вертинська, яка грає Лесю Сидоренко, заінтригувала розповіддю про те, як зміниться особисте життя її героїні у новому сезоні: "Леся скучила за романтикою, і у цьому сезоні вона отримає її сповна… я сподіваюсь глядачами буде цікаво спостерігати за любовними пригодами моєї персонажки"

відео дня

Акторський склад поповниться новими обличчями. Так, акторка Віра Кобзар зіграє підступну бізнеследі, яка претендуватиме на землю родин. Актор Олександр Пономаренко з'явиться в образі сільського ветеринара, а також інші нові сусіди, яких зіграють Віталіна Біблів та Ірина Гришак.

З 4 березня о 19:00 на глядачів чекає ще більше халеп на рівному місці, ще більше пригод на одне місце та ще більше родичів. Не пропустіть прем’єру улюбленого серіалу "СидОренки-СидорЕнки" з понеділка по четвер на ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти