Притула зізнався, що футбольні ультас буквально врятували його

7 вересня 2020, 19:39
Сергій Притула розповідав про свої хобі і спорт, і розкрив випадок, коли йому довелося вдатися до допомоги футбольних ультрас.
Сергій Притула
Сергій Притула / Прес-служба

Сергій Притула розповів, що він вже давно платить свою ціну за популярність, і пригадав не таку вже давню історію про те, як футбольні ультрас стали рятувати його від фанатів.

Сергій Притула розповів, якими настирливими бувають фанати в подкасті Інше інтерв'ю.

Притула зізнався, що шалено любить дивитися футбол на трибунах, але після того, як технології дозволили робити якісні фото на телефони, його приватного життя не те, щоб прийшов кінець, але в громадських місцях стало складно з'являтися.

відео дня

"У мене був важкий період, я добу не спав, – згадав Сергій. – Закінчив роботу у Львові. Зранку після доби на ногах перелетів зі Львова до Києва, з Києва – в Хельсінкі, звідти автобусом переїхав в Тампере. Приходжу на точку збору футбольних вболівальників, там сиділа компанія львівських ультрас – десь п’ятнадцятеро людей. Вони мене впізнали, попросили зробити фото. Кажу: "Почекайте, друзі, давайте я з дороги сяду з вами, замовлю піцу. Все встигнемо".читайте такожПритула розповів про свою "погану звичку" на карантині Я їх пригостив, ми сиділи балакали. Тут починають підтягуватися люди. Один підходить: "Можна сфоткатися?" Я сиджу з куском піци. Кажу: "Можна я перекушу?" Потім другий, третій, п’ятий, сьомий, двадцятий. Через деякий час львів’яни, які з мене спочатку ржали, перестали сміятися. А потім один з них сказав: "Треба мати сталеві нерви". Згодом я вів колону українських вболівальників. Нас йшло близько 600, на трибуні було ще 300. І щойно я заходжу на сектор, з різних кінців починають бігти люди з телефонами. В цей момент ультрас беруть мене в кільце і всім пояснюють: "Дайте людині нормально подивитися футбол".", - згадав Притула.

Нагадаємо, що телеведучий Сергій Притула веде відразу кілька шоу на Новому каналі. Спокійно сфотографуватись із ним можна після зйомок Хто зверху або Діти проти зірок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти