Принц Гаррі позбувся зброї на 62 тисячі доларів

6 травня 2020, 12:40
Британський принц Гаррі, який з дружиною відмовився від королівської сім'ї, продав старовинна зброя через Меган Маркл.
Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі / Reuters

Принц Гаррі заради Меган Маркл міг відмовитися від своєї старовинної зброї, яку використовував для полювання. Меган позиціонує себе як еко-захисницю і виступає проти вбивства тварин, у тому числі проти полювання на тварин.

На тлі цього принц Гаррі ще в Канаді продав свої дві мисливські рушниці, повідомляє видання The Sun з посиланням на анонімне джерело.

Принц Гаррі ще до переїзду в США продав 2 свої рушниці мисливцеві в Канаді - за 50 тисяч фунтів обидві.

відео дня

"Він купив їх, тому що хотів, а не тому що вони належали Гаррі, але він був дуже задоволений, коли дізнався про це. Це прекрасні зразки, і він дуже задоволений ними, але він не з тих людей, які хочуть хвалитися своїми королівськими зв'язками", - анонімно повідомило виданню джерело.читайте такожПринц Чарльз оплачує рахунки Меган Маркл по охороні після вигнання з королівської сім'ї

Крім того, зоозахисниця Джей Гудолл, яка спілкується з Гаррі і Меган, також стверджує, що на рішення принца вплинула саме Меган. Гаррі навіть порушив родинну традицію, і з 2018 року перестав приймати участь в полюванні з батьком і братами.

Однак, також не можна не помітити, що продажа рушниць збіглася з фінансовими проблемами пари - після переїзду в Канаду, і під час планування переселення в США, пара шукала нове житло та кошти на охорону, які в підсумку надав принц Чарльз.

Гаррі в США зблизився з матір'ю Меган - Дорією, яку вони навіть планують взяти до себе на проживання.

"Як тільки карантин закінчиться, Гаррі і Меган переїдуть у новий будинок, і вони хочуть, щоб Дорія жила з ними. Гаррі теж зблизився з нею, так що він не заперечує проти тієї ідеї, щоб теща жила разом з ними", - стверджує джерело.

Раніше в мережі з'явилося інтерв'ю оператора, який працював з Меган Маркл на Форс-Мажорах. Виявляється, за його словами, Меган Маркл поза камерами не така, якою хоче здаватися публічно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти