StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Приходько розповіла, як їй "помстився Порошенко"

29 квітня 2023, 16:19
Українська співачка Анастасія Приходько цього разу образилася на екс-президента України.
Настя Приходько
Настя Приходько / Facebook Насті Приходько

Українська скандальна співачка Анастасія Приходько поскаржилася на екс-президента України Петра Порошенка. Про це вона розповіла в програмі "Слава+" телеведучому славі Дьоміну.

За словами Приходька, США анулювали візу артистці. І за цим нібито стоїть Петро Порошенко, бо вирішив "помститися співачці".

"В Америку я зараз не можу поїхати, тому що у мене забрали візу. Завдяки Петру Олексійовичу Порошенку. Після суду, коли я виграла, у мене анулювали американську візу. Щоб помститися мені. Одним дзвінком це вирішується", - додала Приходько.

На відео - інтерв'ю Приходько славі Дьоміну

Відзначимо, що конфлікт між співачкою і Петром Порошенком розгорівся в 2018 році. Тоді Приходько звинуватила екс-президента в тому, що політик обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику. Вона, нібито, не давала згоди для участь в ньому. Суд їй вдалося виграти. Екс-президент України повинен був виплатити артистці 260 тисяч гривень.

"І я потім дізналася, що візу у мене забрали відразу після того, як я виграла суд. Гроші він теж не перевів і компанії його повністю числяться банкрутами", — додала Приходько.

Додамо, що у 2022 році артистка мала летіти до США, щоб виступити на концерті до Дня Незалежності України. Однак її зняли з літака і сказали, що вона не може заїхати на територію США.

Нагадаємо, раніше Приходько розповіла про втрату важливої частини її музичної натури. Після тривалої хвороби у неї значно погіршився слух.

Раніше також відома українська співачка і волонтер Анастасія Приходько в досить іронічному стилі дала коментар з приводу нещодавньої заяви виконавиці Світлани Лободи - в якій та стверджувала, що вважає себе українською співачкою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти