StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця Лорак втратила квартири за 1,5 мільйона доларів через свою позицію

27 жовтня 2022, 20:22оновлено 29 жовтня 2022, 16:28
У Повалій теж залишився не кволий будинок на Лівому березі Києва з великою територією.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Російський ЗМІ написали про те, якого стану позбулися українські зірки-зрадниці, який у війні Росії проти України, обрали державу терориста РФ.

Тепер ці, з дозволу сказати зірки, не зможуть розпоряджатися грошима і майном, яке залишилося в Україні. Зокрема, Ані Лорак є володаркою елітної квартири в Києві площею в 400 квадратних метрів. Подейкують, що вартість квартири становить близько 1,5 млн доларів.

У Тасії Повалій також залишилася садиба і триповерховий особняк на Лівому березі столиці що зараз з цією нерухомістю — невідомо.

відео дня

Нагадаємо, раніше з виходом нової пісні Славу Камінську привітала Ані Лорак, яку раніше Слава намагалася виправдати за мовчання про війну в Україні.

Лорак залишила на своїй сторінці посилання на пісню Камінської з підписом: "з прем'єрою!", і з емодзі поцілунку. Слава в свою чергу зробила репост мистецтва Куек з припискою: "Сонечко нас любить просто так, сонечко любить правду і не любить брехні".

Підписники співачки негативно поставилися до такого обміну люб'язностями Камінської зі зрадницею. На що співачка поспішила відповісти на своїй сторінці в Instagram, що і сама здивована такою реакцією Лорак, і викладає реакції на пісню навіть тих, хто не має відношення до української музики, зробивши акцент на слові "зараз".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти