StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зрадник Бардаш образився на СБУ через підозру в пропаганді "русского мира"

24 травня 2024, 01:30
846
Юрій Бардаш "викотив" ціле простирадло тексту, як йому це байдуже, але все ж поскаржився на звинувачення.
Юрій Бардаш
Юрій Бардаш СБУ - Бардаш прокоментував підозру від СБУ / колаж: Главред, фото: t.me/yourabardash

22 травня Служба безпеки України повідомила музичному продюсеру-зраднику Юрію Бардашу про підозру одразу за чотирма статтями Кримінального кодексу України. Його звинувачують в інформаційно-підривній діяльності на користь країни-агресора за допомогою публікацій у соціальних мережах.

З початком повномасштабної війни в Україні Бардаш боягузливо втік до росії, де раптово подався в політичні експерти, став закликати українців чекати "звільнення" і саботувати нинішню владу. Проте Юра продовжує з жадібністю спостерігати за подіями в Україні, яка створила його як артиста.

Ба більше - його дуже образив той факт, що СБУ оголосила його в розшук. Мовляв, він, як "русский человек" звісно дуже гордий тим, що його записали в низькопробні пропагандисти кривавого кремлівського режиму, та все ж ображений, що за його слова та дії на нього чекатиме законне покарання.

відео дня

"Кажуть, я закликаю до насильницької зміни конституційного ладу. Ну чи не цирк? ... Зі свого боку оголошую в розшук усіх, хто причетний до цього злочинного рішення. Запевняю, що доберуся до вас раніше, ніж ви до мене", - заявив обурений Бардаш у своєму Telegram-каналі.

Хто такий Юрій Бардаш?

Юрій Бардаш - колишній український продюсер, хореограф, співак. Засновник і продюсер проєктів Quest Pistols, "Quest Pistols Show", "Гриби", "Нерви", а також співачки Луни і співака Wellboy, повідомляє "Вікіпедія".

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що популярний український співак Олег Кензов розважав росіян у Німеччині. Артист не тільки заспівав для російської аудиторії, а й виходив на одну сцену з артистами-путіністами.

Також путінський посіпака Shaman, який вийшов до преси країни-окупанта в одному халаті, розкрив свою мерзенну таємницю, що здалася огидною навіть одурманеним фанатам.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти