StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зрадили, кинули": Настя Приходько висловилася про Влада Яму і Потапа

15 серпня 2024, 02:30
122
Приходько заговорила про відомих чоловіків, які зараз залишаються жити за кордоном.
Потап, Настя Приходько, Влад Яма
Настя Приходько новини - Приходько поділилася думкою про тих, хто виїхав / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap, instagram.com/prykhodko_official, instagram.com/vladyama_official

Питання виїзду та проживання українських зірок-чоловіків за кордоном стало особливо гострим під час повномасштабної війни. У публічному просторі є кілька "знаменитих" прикладів, які найчастіше піддаються громадському осуду - Влад Яма, Іван Дорн, Дмитро Ступка тощо.

Свою думку про них в інтерв'ю для видання Фокус висловила українська співачка Настя Приходько. Вона разом із сім'єю залишилася в Україні під час повномасштабної війни.

Так артистка зазначила, що доля втікачів їй загалом байдужа. Єдине, що її турбує - наскільки швидко добродушні за своєю природою українці пробачать колишнім кумирам їхню втечу.

відео дня

"Та ніяк (не ставлюся - прим. редактора), боюся тільки, щоб у наших співвітчизників не була коротка пам'ять і не побігли знову нести квіти. Бо тих прихильників зрадили, кинули, коли ті артисти їхнім коштом здобували славу", - зазначає Приходько.

Про музиканта і продюсера Потапа співачка і зовсім говорити не захотіла: раніше артисти сильно "цапалися", а тепер Анастасія, схоже, вирішила ігнорувати його існування загалом, щоб "не робити йому піар".

Хто така Анастасія Приходько

Анастасія Приходько - українська співачка, авторка пісень, громадський і політичний діяч, заслужена артистка України.

У 2007 році брала участь у шоу російського Першого каналу "Фабрика зірок 7", в якому посіла перше місце, після чого почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе. Представляла Росію, яка напала на Україну, на музичному конкурсі "Євробачення-2009" з піснею "Мамо". У фінальній частині конкурсу посіла 11-те місце.

За даними Вікіпедії, у жовтні 2018 року оголосила про відхід зі сцени. 24 лютого 2021 року відбулося повернення на естраду.

Настя Приходько - останні новини:

Раніше українська співачка Анастасія Приходько викрила циніка Шепелєва - вона розповіла, яким чином білоруський ведучий заробив собі місце на пропагандистському телебаченні.

Також Настя Приходько розповіла, як їй "помстився Порошенко" за судовий розгляд у зв'язку зі зйомкою артистки в передвиборчому ролику експрезидента в 2018 році.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти