StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Подивися на себе, які ще тобі вареники": Поплавський образив студентку

13 березня 2023, 19:53
Співаючий ректор нешанобливо висловився на адресу студентки, показавши повну неповагу.
Поплавський
Михайло Поплавський

Юний орел і за сумісництвом співаючий ректор Київського університету культури Михайло Поплавський, налетів на студентку.

Так, на якомусь концерті, одна зі студенток запитала у Поплавського, чому їх ніколи не пригощали варениками. Адже відомо, що у Поплавського є кілька ресторанів української кухні, де подають різні види вареників.

На що Поплавський по-хамськи відповів студентці, принизивши її перед усіма іншими глядачами. "Ти подивися на себе, ще вареники тобі", - відповів почесний професор.

Студенти також поставили йому питання, як ректор університету культури може називати своїх студенток "тьолки" і "малі". Сам професор спочатку відмовлявся, а коли студенти "притиснули" його до стіни за допомогою відео, той назвав такі питання "провокацією".

Тим часом, студенти тверезо відповіли йому, що мова в даному випадку йде не про провокації, а про неповагу.

Нагадаємо, раніше вокаліст і сопілкар українського гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук в інтерв'ю для Музвара розкрив подробиці створення скандальної фотографії, на якій він позує на Червоній площі на тлі Кремля. Знімок "сплив" під час відбіркового туру на Євробачення-2022. Тоді артиста засудили за поїздку в РФ. Однак Музичук запевняє-в цьому фото немає нічого поганого і протизаконного.

Фотографія, на якій Тимофій в кудлатій шапці і з широкою посмішкою на обличчі стоїть на Червоній площі в Москві була зроблена в 2013 році - до анексії Криму. Її зробила однокурсниця Музичука-співачка Юлія Юріна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти