StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після знайомства з дітьми: Том Круз втік від російської подружки

22 лютого 2024, 08:56оновлено 22 лютого, 09:32
4417
Голлівудський актор більше не хоче зв'язуватися з росіянкою.
Тому Круз закрутив з дочкою депутата
Тому Круз закрутив з дочкою депутата / Колаж Главред, фото Instagram / elsina_k, tomcruise

Голлівудський актор тому Круз розлучився зі своєю російською подругою Ельсіною Хайровою всього через кілька днів після знайомства з її дітьми.

За інформацією The Daily Mail, 61-річний актор і 36-річна Ельсіна, колишня дружина олігарха Дмитра Цвєткова, як вважають, вперше зустрілися в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері, де їх застукали за пестощами.

Але зараз з'явилися повідомлення про те, що їхні шляхи розійшлися лише через кілька днів після того, як він познайомився з її дітьми. Кажуть, що тому "охолов" до росіянки, але захотів залишитися друзями, тому що вони живуть в одному багатоквартирному будинку в Лондоні.

відео дня

"Закінчити стосунки на поганій ноті було б незручно, якби вони зіткнулися один з одним у ліфті", — повідомило джерело The Sun. "Між ними немає ніяких образ, і для Тома стосунки просто вичерпали себе", - пише таблоїд.

У Ельсіни є син і дочка від попереднього шлюбу з російським олігархом і торговцем діамантами Дмитром Цвєтковим.

Росіянка Ельсіна - дочка Ріната Хайрова, провідного російського політика, стан якого оцінюється в 5 мільярдів фунтів стерлінгів і близького союзника терориста Путіна.

Це сталося після того, як минулого тижня стало відомо, що Том "зблизився" з Ельсіною і регулярно ночував у її шикарній лондонській квартирі.

Нещодавно пара відвідала блискучу гала-вечерю на підтримку Лондонської благодійної організації Air Ambulance Charity в п'ятизірковому готелі Raffles, де принц Вільям був почесним гостем.

Пара прибула на захід окремо, але тодішні друзі сказали, що вони проводять все більше часу разом.

Однак тепер росіянці доведеться собі шукати нового бойфренда.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Том Круз закрутив новий роман з дочкою екс-депутата Держдуми РФ Ельсіною Хайровою і вже познайомився з її дітьми від шлюбу з російським олігархом.

Раніше стало відомо про те, що Тому Круз витратить на свій новий фільм у космосі 200 мільйонів доларів США. Про зйомки стрічки на МКС актор говорив ще три роки тому.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти