StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Після зради і розлучення: зірка шоу "Танці з зірками" розповів, у кого закоханий

18 липня 2024, 17:24
116
Макс Леонов зізнався, як у нього йдуть справи на особистому фронті.
Макс Леонов
Макс Леонов новини - Максим Леонов розкрив подробиці особистого життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/maksleonov_official

Український танцюрист, хореограф і телеведучий, переможець 7 сезону шоу "Танці з зірками" Максим Леонов у березні 2024 року підтвердив, що більше не живе зі своєю дружиною. Причиною розставання стала невірність артиста і напруженість через повномасштабну війну.

Зараз Леонов перебуває в пошуку нових романтичних стосунків. У щільному графіку він завжди намагається знайти час для любовних пригод, без яких себе не мислить.

Про це танцюрист розповів у коментарі для шоу "ЖВЛ представляє". Втім, на першому місці у Леонова не нові романи, зізнається він.

відео дня

"Безумовно, без особистого неможливо. Ми всі люди. І кожній людині потрібна людина. Тому іноді з'являється час, але не завжди. І закоханий я, по-перше, в себе й танці", - каже Максим Леонов.

Що таке Танці з зірками?

Танці з зірками - українське танцювальне шоу, адаптація британського проєкту BBC "Strictly Come Dancing". Перший сезон вийшов на телеканалі 1+1 у 2006 році. Загалом вийшло 8 сезонів. Принцип "Танців" простий - відомі публічні особи і зірки шоу-бізнесу змагаються за звання найкращого танцюриста. У цьому їм допомагають партнери - професійні танцюристи та хореографи. Разом із ними селебрітіс у прямому ефірі виконують танцювальний номер, на підготовку якого йде тиждень.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Віра Брежнєва вперше заговорила про нові стосунки після розлучення з Костянтином Меладзе. Артистка відзначила одну особливу людину у своєму житті.

Також стало відомо, що Катерину Репяхову, дружину співака Віктора Павліка, у Молдові зупинили поліцейські. Це повторювалося двічі, через що блогерка вирішила обходити країну стороною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти